Спечелете 15 сладки комплекта от TORTINA Loacker

Краен срок - 14 февруари 2021

НАМЕРИ СВОЯТА ПОЛОВИНКА С TORTINA LOACKER

Разгледай половинките и намери своята!

Съедини правилно две половинки-Тортинки и участваш автоматично в томбола за награда от две опаковки TORTINA Loacker – за теб и любим човек!

Забавлявай се и сподели с приятели любовното настроение през февруари с нашата игра!

За да участват, участниците трябва да имат профил във Фейсбук. Всеки профил има възможност на неограничен брой участия, но възможност за спечелване само на една награда.

Участниците трябва да „съединят” правилно две отделни половинки – Тортинки, които се появяват на случаен принцип.

След като са съединили правилно две половинки – Тортинки, те участват автоматично в томбола за 15 награди – от по две опаковки TORTINA Loacker x 125 гр.

Период на играта: 05 февруари – до 14-ти февруари включително, 2021 г.

Всеки участник продължава да участва в томболата до края на играта, освен в случаите, в които вече е изтеглен и спечелил веднъж в рамките на играта.

Оповестяването на печелившите ще бъде на 15.02.2021 г. Имената и част от е-майл адресите на всички печеливши ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на Loacker.

Броят на печелившите е 15. Всеки един от тях печели по две опаковки TORTINA Loacker x 125 гр.

Наградите се получават до 10 работни дни след предоставяне, с лично съобщение на Фейсбук страницата @LoackerBulgaria, на точен адрес на печелившия и пощенски код, имена, и мобилен номер за връзка на куриерската фирма с получателя. Доставката е безплатна за получателите.

Вашите лични данни ще се използват единствено и само за получаване на наградите. За повече информация вижте нашата Политика за конфиденциалност

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара