Спечелете 50 звездни спирали от Avon

Краен срок - 20 януари 2021

Трите звездни спирали в Avon се изправят една срещу друга, за да премерят силите си.

На чия страна ще застанеш?
Коментирай с името на своя фаворит и може да спечелиш една от 50 спирали, които ще намерят поддръжниците си.

Наградите, които ще бъдат раздадени по време на промоцията са една от трите спирали Lash Genius, Unlimited или Euphoric, според избраната от победителя в коментара, с който я печели.

Всеки, над 18-годишна възраст, желаещ да участва в промоцията, трябва да посети интернет страницата https://www.facebook.com/avonbulgaria  и да коментира под публикацията на играта, коя спирала е негов фаворит.

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата чрез куриер, в рамките на 30 дни след обявяването на победителите във Facebook страницата на Промоцията -  https://www.facebook.com/avonbulgaria Спечелилите се съгласяват да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни – име и адрес, необходими за изготвянето на приемо-предавателен протокол при получаване на наградата си.

Печелившите в Промоцията ще се определят посредством изтегляне на случаен принцип от всички регистрирали се участници чрез специализиран софтуер - https://www.random.org.

Обявяването на печелившите ще се извършва всеки ден с отбелязване на профилите им под публикацията на играта във  Facebook страницата на Промоцията - https://www.facebook.com/avonbulgaria

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара