Спечелете комплект продукти Rose Touch от Nivea

Краен срок - 25 януари 2021

СПЕЧЕЛИ КОМПЛЕКТ ЗА СИЯЙНА И ЗДРАВА КОЖА!

Кожата се нуждае от допълнителна грижа, за да поддържа естествената си красота и блясък. С продуктите от серия NIVEA Rose Touch ще постигнеш това с лекота! Деликатните формули, обогатени с био розова вода, нежно и ефикасно почистват кожата и грима, като същевременно хидратират и омекотяват. Остави отзив за любим Rose Touch продукт и можеш да спечелиш цялата серия за теб!  

В  Кампанията  могат  да  участват  всички  физически  лица, абонирали  се  за информативния  бюлетин  на NIVEA, и навършили  18  години  към  момента  на попълване  на  формата  за  участие  в  Кампанията,  публикувана  на  интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/rose-touch.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни данни: име и фамилия,рождена дата, електронна поща, телефонен номер и адрес на  https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/rose-touch

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно. В  случай  че  в  хода  на  Кампанията  бъде установено,  че  Участник  се  опитва  да манипулира механизма на провеждане на Кампанията, като се регистрира за участие многократно,  неговото  участие  ще  бъде  счетено  за  невалидно  и  той  ще  загуби правото си за участие в Кампанията.

Всеки  Участник  заявява  желанието  си  за  участие  в  Кампанията,  посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:

➢Посещава интернет-страницата на NIVEA

➢Избира един от  продуктите,  показани  на https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/rose-touch, в полето GIVEAWAYи написва отзив за негона съответната страница на продукта

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 27януари 2021г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи комплект продукти на посочения от тях адрес, съдържащ: 1 брой Двуфазна мицеларна вода NIVEA Rose Touch в опаковка от 400 мл, 1 брой Мицеларен измиващ гел NIVEA Rose Touch в опаковка от 150 мл и 1 брой Хидратиращ гел-крем NIVEA Rose Touch в опаковка от 50мл.

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши  от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията -Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 3печеливши и 3резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившитеи резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен  на  интернет-страницата  на  Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/rose-touchдо 29 януари 2021г..

Печелившите  участници  ще  получат  имейл  от  Организатора  с  изискване  на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие. Изпращането на спечеленитепродукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара