Спечелете 12 подаръчни комплекта от dm България

Краен срок - 31 януари 2021

Празнувай с dm България - 12 години рожден ден!
Участвай в онлайн томбола и спечели един от 12 подаръчни комплекта!  

В дванайсетата година от навлизането си в България dm откри своя 90-и магазин и така клиентите в 28 града у нас могат да се възползват от огромното разнообразие от над 14 000 дрогерийни стоки. С разширяването на филиалната мрежа, dm вече има над 750 служителя у нас. За последната година бяха направени и инвестиции в размер на повече от 7 милиона лева за разширяване и обновяване на магазини и обучение на служители.

Като отговорна компания, dm не само реализира и подкрепя важни социални проекти, но и помага за развитието на своите служители. През 2020 година по инициатива на компанията в България беше въведена новата професия „дрогерист“. Дрогеристът е специалист, който има задълбочени познания за състава на продуктите и е изучавал предмети като ботаника, наука за храненето, химия, органи и системи и много други. Консултантите с подобен профил ще осигурят още по-компетентна консултация в магазините, което изцяло ще промени сектора на модерната търговия у нас.

Днес, 29.01.2021 г., dm България става на цели 12 години и ще отбележим празника, раздавайки страхотни награди на 12 от Вас!

Всичко, което трябва да направите е да отговорите на нашите въпроси в регистрационната форма.

В играта може да се включите от 29.01.2021 до 31.01.2021 г.  При регистрацията следва да въведете следните данни:  три имена , e-mail за контакт, телефонен номер за контакт.
Награди

Наградите ще бъдат раздадени на общо 12 печеливши участника, всяка награда включва следните три продукта:

    1 бр. alverde Naturschön Почистващ гел за лице, 100 мл 
    1 бр. Dontodent Паста за  зъби с билки, 125 мл
    1 бр. Balea Маска за лице с коноп, кърпа


Всеки един потребител може да участва еднократно в играта в периода на провеждането й и да спечели само една награда.

Наградите ще бъдат раздадени на общо 12 печеливши по реда на Раздел V. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши на случаен томболен принцип на дата 02.02.2021 г. в Централния офис на “дм България“ ЕООД съгласно обявеното в Търговския регистър, от тричленна комисия в състав по избор на Организатора чрез уеб базирана система за теглене на печеливши на случаен принцип. Допълнително, по описания начин, ще бъдат изтеглени и двама резервни участника, които ще получат награда, в случай, че някой от първоначално изтеглените печеливши се откаже от нея или не я потърси в упоменатия по-долу срок за получаване.

Имената на всички печеливши участници, които те са посочили за получаване на наградата, ще бъдат обявени най-късно в срок до 03.02.2021 г. на Facebook и/или интернет-страницата на Организатора на www.dm-drogeriemarkt.bg . Допълнително, служителите на Организатора ще се свържат с всички печеливши по телефон или чрез съобщение на посочения от тях имейл-адрес в срок до 03.02.2021 г. включително, за уточняване на условията и начина на получаване на наградата по реда, описан по-долу.

Наградите трябва да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно в срок до 28.02.2021 г. в посочения от тях dm магазин за получаване на наградата.

За да получат спечелената награда, печелившите участници следва да посочат dm магазин, на който биха могли да получат наградата. Тази информация следва да бъде предоставена по електронната поща на dm България в срок от 7 работни дни, считано от датата на уведомяване за спечелването на наградата

При получаването на наградата печелившият участник трябва да представи на служителите на Организатора в съответния магазин личната си карта за идентификация. В случай, че участникът, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и своята лична карта за идентификация.

Спечелилите награди участници, които в срок до 28.02.2021 г., не са потърсили своите награди, губят правата си върху тях.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара