Спечелете 5 подаръчни комплекта с продукти Sweet Plus

Краен срок - 10 февруари 2021

💕 Потопи се в месеца на любовта! Покажи на любим човек колко много го обичаш! 💕

Спечели сладка подаръчна валентинка 💌: комплект от луксозна бисквитиера „UN GRANDE AMORE“ и  шоколадови изкушения с марка „Sweet Plus” и зарадвай любим човек за Свети Валентин.

Включи се в нашата празнична игра “Сладка валентинка със Sweet Plus” като:
💝 харесаш и споделиш промоционалния пост;
💝 в коментар напишеш с хаштаг #grandeamore.

Така може да си един от 5-мата печеливши, които ще получат специалната ни празнична награда.

Победителите, 5 (петима) на брой, ще спечелят по 1 подаръчен комплект с  промоционални продукти с марката Sweet Plus. Петимата (5) печеливши ще бъдат определени на 10.02.2021 г., на случаен принцип – чрез томбола, и обявени до 17:00ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД. Изтегленият участник трябва да се свърже с Организатора чрез лично съобщение на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД в 7 (седем) дневен срок от датата на обявяване на печелившите, в което да посочи телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника, на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 20 (двадесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара