Напишете любовно писмо и спечелете 10 Mystery Beauty Box

Краен срок - 13 февруари 2021

Мили влюбени, вълнуваме се да ви споделим, че имаме изненада за вас. Изминалата година беше, меко казано, дискомфортна за всички и ни се иска чувствително да разведрим обстановката с това, което сме ви замислили.

Темата (както вече сте разбрали от заглавието) е любовта, а автори на любовните текстове, които предстоят да бъдат публикувани, ще бъдете самите вие. Ние ви подаряваме трибуна да поздравите своя любим/любима на страниците на сайта ни в писмо, което лично и сърдечно сте сътворили.

Нека се разчувстваме заедно и да зарадваме някого с един романтичен и красив жест (който няма да струва нищо друго, освен отделено време и сътворяването на лично послание).

Ако искате тази година да направите нестандартна изненада на половинката, да влезете в ролята на автор и при това да спечелите награда, значи ще бъдете заинтригувани от следващите десет уточнения, които са ви нужни, за да се включите в писането на прочувствени писма.

Какво трябва да съдържа писмото ви?

Любов, умножена по 10. Писмото ви трябва съдържа любов и искреност, събрани в списък от 1 до 10. С половинката си имате ваши шеги, обръщения, любими места и преживявания. Направете писмото истинско и ваше. 10 причини да се обичате – нищо друго не е задължително. А ако решите, можете да добавите и най-влюбената си снимка. Любовта не се ръководи от правила и норми, затова не искаме да слагаме вашите чувства в рамки.

Колко трябва да е дълго?

Както се казва – колкото ви душа иска. Оставяме на вас да прецените колко думи са нужни, за да изразите най-съкровените си чувства. Дайте им воля и да видим какво ще излезе.
10 любовни писма ще спечелят награди за Свети Валентин

Понеже сме щедри (и скромни), искаме да ви дадем възможно най-много време да се включите и да научите за нашата кампания. Затова можете да изпращате писмата си до 13 февруари, включително, а ние ще започнем да избираме и публикуваме победители още от 5 февруари.

Можете да изпращате творенията си в редакцията ни на адрес: love@10te.bg

Няма да ви шокираме като ви съобщим, че 10 от вас ще имат възможността да поместят творбите си в нашия уебсайт и да направят романтичен жест на обичан човек. 10-те късметлии ще бъдат избрани от нашите редактори по критериите оригиналност и прочувственост. Толкова е просто… и сложно едновременно.

Както вече споменахме, 10 от вас ще „лъснат“ на страниците ни. И тъй като сме известни с щедростта си (и, както казахме, завидната си скромност) – нека всичко е по 10. Десет ще бъдат и наградите за вас!

Какви са наградите ли питате? Mystery Beauty Box със страхотни козметични продукти за мъже и жени от Premium Health Products, както и прекрасна книга от каталозите на издателствата Колибри и Сиела.

Какво НЕ трябва да съдържа писмото ви?

Разбира се, ние държим текстовете ви да не съдържат вулгарни изрази, еротични истории, неприлични епитети… Сещате се какво имаме предвид. Слагайте цензурата и започвайте да творите!

Може ли писмата да са написани на друг език?

Колкото и да ни се иска – не владеем всички езици. А и не смятаме, че един език превъзхожда друг, затова не можем да си позволим да се спрем само на онези, които знаем. Нека да се придържаме към българския език, той е достатъчно красив и образен.

Откъде да почерпите вдъхновение?

Ако нежните поетични думи трудно извират от вас като вода от гейзер, то ние ви предлагаме да си помогнете да стартирате писането с красиви цитати, любовни писма, писани някога от известни личности, романтични филми… Използвайте някаква основа, върху която да изградите своето послание. Останалото ще си дойде на мястото само.

Желаем ви успех и ще завършим с един прекрасен цитат от Зелда Фицжералд – „Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея.“

* С участието си в играта се съгласявате името и това на половинката ви,
текстът, който сте ни изпратили, и снимките към него да бъдат публикувани. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара