Спечелете лаптоп Acer Swift 3 и смарт контакти D-Link

Краен срок - 15 януари 2021

Нова година - нов късмет, затова ние от ПИК Компютър, решихме да зарадваме 1 късметлия от Вас със страхотен подарък за Новата година, а именно ЛАПТОП ACER SWIFT 3. Освен това, още 20 щастливци от Вас ще станат притежатели на смарт контакт D-Link Wi-Fi Smart Plug.

Тя ще се състои в периода от 15:00ч. на 08.12.2020г. до 12:00ч. на 15.01.2021г. За да участвате в нея не е необходимо да правите покупка. В томболата може да участва всеки, попълнил онлайн регистрационната ѝ форма, потвърдил участието си, кликайки на линка получен на електронната си поща и споделил информация за нея в социалните мрежи (Facebook или Instagram) в рамките на този период. Всеки участник има правото да се включи само 1 път. 

В регистрационната форма трябва само да въведете своите валидни данни. С попълването на формата, участникът се съгласява да получава рекламни и информативни съобщения от ПИК Компютър на своята електронна поща.

Печелившите на наградите лаптоп Acer Swift 3 и смарт контакти D-Link Wi-Fi Smart Plug ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 17.01.2021г. и излъчени в официалните страници на ПИК Компютър в Instagram и Facebook. Те ще бъде уведомени по телефона, а имената им публикувани в сайта ни и социалните мрежи.

Участието в томболата не е обвързано с покупка.

С попълването на онлайн регистрационната форма, участникът сe съгласява с "Общите условия" на "ПИК Компютър" ООД (PIC.bg) за събиране и обработка на личните му данни.

С попълването на данните си, участникът се съгласява да получава рекламни и информативни съобщения от "ПИК Компютър" ООД (PIC.bg) на своята електронна поща.

С попълването на данните си, участникът се съгласява, ако спечели някоя от наградите, имената му да бъдат публикувани в сайта и социалните мрежи на ПИК Компютър.

В случай, че печеливш в томболата е под 18 годишна възраст, следва да се получи разрешение и писмено съгласие от дееспособно лице (родител, роднина или настойник), чрез което се удостоверява получаването/предаването на наградата.

Непотърсена награда повече от 90 дни, остава собственост на "ПИК Компютър" ООД (PIC.bg).

Наградите ще бъдат предоставени лично на печелившите, чрез куриерска фирма на удобен за тях адрес или офис на куриера.

Наградите ще бъдат съпроводени с всички необходими документи, които впоследствие да послужат пред данъчните институции.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара