Спечелете 500 лева за гориво

Краен срок - 13 януари 2021

Представяме ви новия Mercedes-Benz S-клас, седмото поколение на модела-икона! Има ли промени в качеството? Как се усеща дизайна на живо? С какви технологии е оборудвана? Всичко това и много повече в новото ни видео! 

Mercedes-Benz S-клас е космически! В това ще се убедите сами, след като гледате вероятно най-подробния видео тест на колата у нас. Цели 43 минути, изпълнени с готина музика, кадри и – разбира се – информация за новия W223. Това не е всичко обаче, защото освен яко видео, ви даваме и шанса да спечелите 500 лв. за гориво, благодарение на играта ни с нашите приятели от Benzin.bg!

Как да участвате? Много е лесно! Споделете видеото ни за S-клас в личния си профил във Фейсбук, но гледайте публикацията да е публична, за да я видят повече хора, включително и ние. А след това кликнете на това видео тук долу, видеото ни във Фейсбук, в което обясняваме същите тези правила. Там, под него, споделете кой е любимият ви автомобил – марка и модел. И, това е!

Печелившия ще изтеглим на 13 януари с лайв видео във Фейсбук, така че гледайте, споделяйте и коментирайте! Успех и приятни 43 минути с новия космически S! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара