Спечелете награди на обща стойност 250 лв. от NEVENA POSHTAROVA ART

Краен срок - 31 декември 2020

СПЕЧЕЛИ ЕДНА ОТ ПЕТ НАГРАДИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ 250 ЛЕВА, осигурени от NEVENA POSHTAROVA ART

Предстои най-хубавото време от годината – Коледа и Нова Година. За още по-хубави празници сме ви подготвили страхотни подаръци в нашата празнична игра.

Как да участвате:
1. Харесайте страницата NEVENA POSHTAROVA ART във фейсбук. 👍
2. Споделете публикацията на играта. 👉
3. Тагнете двама приятели под публикацията на играта, на които бихте подарили картина.👭

🖼 Награди: Наградите са цели 5 – очакват ви 5 ПОДАРЪЧНИ СЕРТИФИКАТА на стойност 50 лева всеки, за да купите произведение на изкуството по избор с автор Невена Пощарова. Сертификатите не са поименни и можете да ги използвате и за подарък за да зарадвате ценители на изкуството.

⏳ Период на играта:  Играта стартира на 10.12.2020 и приключва на 31.12.2020. победителите ще бъдат изтеглени и обявени на 2 януари 2021 в страницата на NEVENA POSHTAROVA ART във фейсбук.

Всички налични картини можете да разгледате тук: https://nevenaposhtarova.com/shop/

🎉Не пропускайте и голямото Коледно намаление – 30% ОТСТЪПКА на всички налични картини до 31.12.2020.

Играта не е обвързана с покупка. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип от всички участници, изпълнили трите условия на играта. Подаръчните сертификати ще бъдат изпратени в електронен вариант на победителите до 2 дни, след като предоставят своя имейл и ще могат да ги използват в рамките на 3 месеца от издаването им за покупка на произведения на изкуството с автор Невена Пощарова. С участието си участниците се съгласяват имената им да бъдат оповестени публично, в случай, че спечелят награда.

Желаем късмет и успех на всички участници! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара