Спечелете ваучер за 500 лв. и всеки ден ваучер за 50 лв. от Коледното колело на Jysk

Краен срок - 24 декември 2020

​Играйте сега и вижте дали печелите! 

Завъртете колелото, за да спечелите ваучер на стойност 50 лв., който да използвате в магазини JYSK. По един печеливш всеки ден до Коледа. Имате шанс да спечелите и голямата награда ваучер на стойност 500 лв.

С всяко Ваше участие можете да спечелите един от дневните ваучери на стойност 50 лева или да увеличите шансовете си в тегленето на голямата награда.

Можете да участвате в играта само веднъж дневно. Участвайте всеки ден, за да увеличите шансовете си в тегленето на голямата награда, ваучер на стойност 500 лв.

Всички печеливши на ваучер ще бъдат оповестени на предоставения от тях имейл адрес, както и на JYSK.bg/pechelivshi. Голямата награда, ваучер на стойност 500 лв., ще бъде изтеглена на 28 декември 2020, а печелившият ще бъде оповестен лично на предоставения имейл адрес, както и на JYSK.bg/pechelivshi.

За да участвате в играта трябва да се запишете с валиден имейл адрес и да сте живущ на територията на Република България.

Опитът за измама ще бъде наказан с отписване от играта.

Със записването си в играта, Вие ще получавате и онлайн бюлетина на JYSK в който всяка седмица ще намерите нашата нова брошура, вдъхновение и новости.

Наградите не могат да бъдат заменени за паричната им стойност.

Всички печеливши получават потвърждение за печалбата по имейл.

Служителите на JYSK и на LeadFamily A/S, както и техните семейства, не могат да вземат участие в играта. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара