Спечелете GiftCards с 500 лв. и 100 продуктови пакета от Milka

Краен срок - 27 декември 2020

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКАТА НА ПРОДУКТИ И/ИЛИ УСЛУГИ!

Промоцията е отворена за участие за всички физически лица с местоживеене България и са на възраст над 16 години, с изключение на: служителите на Монделийз България ЕООД, Монделийз България Холдинг АД, Монделийз България Продакшън ЕООД, Монделийз Юръп Сървисиз ГмбХ – Клон България, Монделийз Юръп Прокюърмънт ГмбХ – Клон България, , Мейт Адвъртайзинг ЕООД, Карат България ООД, Проксимити София ЕООД, M&BM Eкспрес, както и членове на техните семействата (деца, родители и съпрузи).

За да участва в Промоцията /Играта/, всеки участник трябва дa:
        Стъпка 1: Влезе на сайта www.go.milka.bg
        Стъпка 2: Създаде свой колаж с шоколадова къща Milka, чрез избор на предефинирани елементи в следните три категории:
            коледен фон
            шоколадова къща;
            коледни елементи/декорации. Елементите могат да се ползват неограничено от потребителя, като той може да ги мести, да променя размера им и да ползва един и същи елемент няколко пъти.
        След като създаде своя колаж с шоколадова къща Milka, участикът следва да го потвърди, за да пристъпи към Стъпка 3
        Стъпка 3: Попълни регистрационна форма за участие (всички полета са задължителни):
            да въведе captcha code
            да въведе мобилен номер
            да потвърди (чрез чекбокс), че желае да участва и е съгласен с Официалните правила на Промоцията, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.go.milka.bg

След като участник е преминал и през трите стъпки, описани по-горе и е завършил своята регистрация, той влиза автоматично в седмичната томбола за награда, а създадения от него колаж с шоколадова къща Milka ще бъде публикуван в галерията на сайта. С четири създадени колажа/регистрации участник влиза в томболата за голямата награда в края на периода. Регистрациите са с натрупване и всяка следваща регистрация увеличава шансовете за печалба. Всеки участник може да спечели само по една награда от вид.

Например:
Ако участник е направил 4 регистрации през първи период на промоцията и с тях той не е спечелил седмична награда от седмичната томболата за първи период, тези регистрации автоматично се прехвърлят и участват в тегленето на седмична награда в следващите периоди на играта до спечелване на седмична награда или до настъпване на края на Играта. В случай, че участник е спечелил седмична награда, независимо в кой от периодите, неговите регистрации участват в натрупването само за голяма награда.

Ако участник е направил 4 регистрации, то той участва 4 пъти в тегленето за седмична награда и в случай, че с някоя от тези регистрации не е спечелена седмична награда, той участва и с 1 регистрация в томболата за голяма награда на края на Играта.

Ако участник е направил 4 регистрации и с една от тях е спечелил седмична награда, то той е необходимо да направи още 1 регистрация, за да може да влезе в томболата и за голямата награда в края на Играта.

Ако участник е направил 8 регистрации и в случай, че с някоя от тези регистрации не е спечелена седмична награда, той участва и с 2 регистрация в томболата за голяма награда на края на Играта.

В случай, че участник е създал колаж с шоколадова къща Milka, който съдържа обидно и нецензурно съдържание, то този участник ще бъде дисквалифициран и създадения от него колаж ще бъде премахнат от галерията.

Всеки участник може да види създадените от него колажи с шоколадови къщи Milka, като посети подстраница „Галерия“ и въведе мобилния си номер, с който се е регистрирал при участие, в посоченото поле за търсене.

Всеки участник може да сподели своя колаж с шоколадова къща Milka чрез бутона за споделяне във Facebook или да го изтегли на персоналното си устройство, като това не е задължително условие от регистрацията и участието в томболата за награда.

Награди:

Седмични награди - Мilka продуктов пакет – общо 100 броя за периода на Промоцията (Игратa), разпределени на седмичен принцип, по 25 броя за всеки период на Промоцията, както следва:
        1. Период 1 – 01.12 – 06.12.2020 г. включително – по 25 броя Milka продуктови пакета.
        2. Период 2 – 07.12 – 13.12.2020 г. включително – по 25 броя Milka продуктови пакета.
        3. Период 3 – 14.12 – 20.12.2020 г. включително – по 25 броя Milka продуктови пакета.
        4. Период 4 – 21.12 – 27.12.2020 г. включително – по 25 броя Milka продуктови пакета.

За да влезе в томболата за седмична награда, всеки участник е необходимо да направи поне една регистрация в Играта. Всяка следваща регистрация увеличава шансовете на потребителя за спечелване на седмична награда – Milka продуктов пакет.

Всеки Milka продуктов пакет съдържа:
        1 бр. Milka плюшена играчка с шоколадови продукти, 96 г
        1 бр. Milka Дядо Коледа, 45 г
        1 бр. Мilka подаръчен комплект, 182 г
        1 бр. Milka Снежни топки с OREO парченца, 112 г
        1 бр. Milka Коледен 3D календар, 229 г
        1 бр. Milka Moments коледен пакет, 152 г
        1 бр. Milka коледен микс с чаша, 631 г

Големи награди – 10 бр. GiftCards за целия период на промоцията (01.12-27.12.2020 г.), всяка на стойност 500 лв.
    GiftCardTM е предплатена непрезареждаема карта, която може да бъде използвана навсякъде по света, където се приемат плащания с Mastercard. Срокът на валидност е изписан на лицевата страна и е не по-кратък от 2 години. След изчерпване на баланса по картата тя автоматично се закрива. Преди използване GiftCardTM трябва да бъде активирана. С GiftCardTM можете да плащате на ПОС терминал или в интернет (затворена е за използване на АТМ). Няма такси при ползване на GiftCardTM в рамките на 6 месеца от датата на нейното издаване. Плащането с GiftCardTM е защитено с ПИН код, избран от картодържателя. Пълните условия за използване на GiftCardTM са достъпни на следния линк: https://www.giftcards.eu/bg/general_terms
    За да влезе в томболата за голямата награда, всеки участник е необходимо да направи поне четири колажа с шоколадови къщи Milka/регистрации и с нито една от тях да не е спечелена седмична награда.
    Тегленето и обявяването на печелившите участници за седмичните награди ще се извършва до 48 часа след края на съответния период от Играта.
    Тегленето и обявяването на печелившите за големите награди се извършва до 48 часа след края на Играта.
    Последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на www.go.milka.bg
    Тегленето на наградите ще се извършва чрез специално разработен за целта софтуер. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на Промоцията /Играта/.

Единният идентификатор на всеки участник е неговият реален и действащ мобилен номер. Потребителят трябва да въведе валиден, реален, действащ и кореспондиращ мобилен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен номер.

Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS на мобилния номер, подаден при регистрация. Печелившите ще трябва да позвънят, за да подадат валидни данни за доставка на наградата на 0888423069 (цената на едно обаждане е според тарифния план на абоната). Ако печелившите не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

За изпълнението на задълженията си по чл. 73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска от спечелилите голяма награда GiftcardTM на стойност 500 лв. да предоставят презиме и ЕГН, като тези лични данни ще бъдат използвани само за целите на справката по споменатата в настоящия текст законодателна норма. В случай че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен телефон и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Един участник може да направи максимум 4 регистрации в рамките на всеки един от периодите на Играта. Всеки пореден опит след максимума ще бъде зачетен като невалидна регистрация. Един участник може да направи максимум 16 регистрации за целия период на Играта.
    Един участник може да спечели само по една награда от вид за целия период на Играта.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от посочените максимален брой регистрации от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност. В случай че печелившият участник е на възраст до 16 години, наградата може да бъде получена само от законния представител на същия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара