Спечелете 10 Одеяла във Възглавница в красив червен цвят

Краен срок - 4 януари 2021

🔴Хей, празнично човече ❤ Време е за ИГРА! 🥰Отбележи в коментар човека, с който искаш да споделиш Дормео Одеяло във Възглавница и се регистрирай във формата тук! 😘 >> http://links.dormeo.bg/c/20277487

Кого би прегърнал най-силно тази зима? Сега, когато срещите стават все по-голяма рядкост, е най-подходящият момент да подариш грижа – с Дормео Одеяло във Възглавница! Нашето одеяло ще докосне и затопли близките ти вместо теб.

СПОДЕЛИ ЛЮБОВТА СИ ПО ПРАЗНИЦИТЕ

Кажи ни на кого би подарил това симпатично Одеяло във Възглавница за празниците?

Въпреки че може би тези, които обичаш, са далеч, с този подарък топло одеялце Дормео ще ги зарадваш и ще им помогнеш да почувстват празничния дух.

Сега може да подариш Дормео Одеяло във Възглавница на любим човек, само с няколко щраквания.

Дормео раздава 10 Одеяла във Възглавница в красив червен цвят, просто се регистрирай.

В Играта могат да участват всички пълнолетни и дееспособни физически лица, които имат постоянен адрес в Република България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта.

Награди: Дормео Одеяло във Възглавница – 10 бр.

Победителите в Играта ще бъдат изтеглени на 07.01.2021 г. на случаен принцип. И ще бъдат обявени на страницата на Фейсбук страницата TopShop Bulgaria.

Всеки печеливш Участник може да спечели само една награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара