Спечелете 5 раници за лаптоп и 25 тениски от Daikin

Краен срок - 22 януари 2021

Като водеща компания в областта и отоплението и климатизацията, Daikin предоставя на своите клиенти многообразни зелени решения за отопление чрез своята богата продуктова гама, състояща се от климатици, термопомпи въздух-вода, газови кондензни котли и др.

По този начин Daikin изпълняват своето водещо обещание - “Ние имаме много начини да ви стоплим”, като предоставят висококачествени отоплителни решения и продукти за климатизация, предназначени за постигане на максимален комфорт в модерния дом!

И тъй като нуждите на потребителите са водещи при идейното и техническо изпълнение на всеки нов продукт, тази година Daikin предоставят възможност да споделите повече за избрания и мечтания метод на отопление за вашия дом, като едновременно с това участвате в томбола за страхотни награди!

Как да участвам?

Вземи участие в нашия кратък въпросник до 22.01.2021.г и имаш шанса да участваш в томбола за 5 раници за лаптоп и 25 тениски от Daikin!

За кого е подходящ въпросника?

Ако сте краен клиент, споделете с нас как се отоплява вашето домакинство и кои са методите за отопление, които мечтаете да имате в своето жилище.

Ако пък сте професионалист или фирма, предоставяща отоплителни решения - споделете повече за нагласите и предпочитанията на вашите клиенти! И още една изненада от Daikin специално за фирмите, взели участие в проучването: ако искате да разберете повече за отоплителните решения на Daikin, сега можете да поръчате и печатни каталози!  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара