Спечелете 3 кошници с млечни продукти Рикас

Краен срок - 20 декември 2020

💥Игра на Рикас💥

✅За да участваш:
Напиши в коментар отговор на въпроса “Кой е твоят любим млечен продукт Рикас?” и отбележи Facebook профилите на двама твои приятели.

🎁Награди:
Трима от Вас ще спечелят кошница, пълна с млечни продукти Рикас.

Наградите се предоставят от фирма „Братя Зафирови“ ООД и ще се доставят безплатно до печелившите участници.

Право на участие в Играта имат всички пълнолетни физически лица, живеещи на територията на Република България.

Коментари под настоящите „Общи условия и правила на играта“ няма да вземат участие в Играта.

Играта ще бъде активна в периода от 14-ти декември 2020г. до 20-ти декември 2020г. включително.

Участниците ще имат възможност да коментират от 14-ти декември 2020г. до 20-ти декември 2020г. включително. След завършването на Играта, ще се изтегли електронен жребий на случаен принцип, измежду всички участници за получаването на една от следните награди: 3 кошници с млечни продукти Рикас. Наградите ще се изпращат по куриер след 21-ви декември 2020г. в зависимост от деня на потвърждението им от печелившите.

Имената на печелившите, по начина по който са участвали в Играта, ще бъдат обявявани във Facebook на https://www.facebook.com/ricasdairy/.

След определяне на печелившите участници, ще се изтеглят 3 (трима) резервни печеливши. Резервен печеливш може да замести предходния изтеглен участник, при условие, че печелившият участник не може да бъде открит от Организатора и/или не е потвърдил желанието за получаване на наградата чрез лично съобщение и/или не е предоставил своите контакти за доставка и няма друга възможност за контакт с него. Всички спечелили ще имат възможност да потвърдят своите награди в срок до 23-ти декември 2020г. Потвърждението става чрез лично съобщение на https://www.facebook.com/ricasdairy/.

При невъзможност да се осъществи контакт с победителите, Организаторът не носи отговорност. В хипотезата на предходното изречение, ако в рамките на 7 календарни дни (или до 28-ми декември 2020г.) от публичното обявяване на печелившите участници, последните не се свържат с Организатора чрез съобщение във Facebook или по друг начин, то спечелилите участници губят правото да получат своята награда. Всички претенции за награди, предявени след определените крайни срокове по точка 8, се считат за невалидни. Организаторът на Играта няма задължение да води кореспонденция във връзка с претенции за получаване на награди, предявени след определените крайни срокове. Организаторът има право на преценка, доколко са спазени настоящите “Общи условия и правила на играта“ и съответно има правото да откаже даването на награда. Всички решения на Организатора са финални и не могат да бъдат обжалвани. При получаване на наградите, Победителите се идентифицират с лична карта на куриерската служба която ще разнася наградите. 

Наградите в Играта са: 3 кошници с млечни продукти Рикас. Всяка една от кошниците съдържа: 2бр. сирене; 2бр. кашкавал; 2бр. масло; 2бр. кисело мляко; 2бр. айрян.

🍀Успех на всички!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара