Спечелете 20 комплекта от книжка, престилка и продукти на Dr. Oetker


Краен срок - 15 декември 2020

Ние от Dr. Oetker обичаме ванилия. Под всякаква форма. Особено когато тя е щура малка фея, излязла от захарницата и способна да забърка главозамайващи кулинарни приключения.

Затова с удоволствие подкрепяме новата книжка на Издателство Рибка, събрала "Гениалните рецепти за сладкиши на Ванилия". Пожелаваме ѝ успех! Научете повече за нея в нашите официални канали във Фейсбук (@DrOetkerBulgaria) и Инстаграм (@droetkerbulgaria) и се вдъхновете за сладко-приказни забавления.

Участието в Играта не е обвързано с покупка. За избягване на всяко съмнение при приготовление на рецепта за включване в играта не е задължително използването на продукт/и на Dr. Oetker.

Тегленето на печелившите на случаен принцип и обявяването им във Фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria ще бъде извършено на 16.12.2020 г.

Играта представлява предизвикателство към родители, настойници, близки роднини на деца на възраст до 18 год. (Участник) да приготвят сладкиш, с който заедно с децата си биха посрещнали на гости героинята от книгата “Гениалните рецепти за сладкиши на Ванилия”. За успешно участие се смята публикуването на снимка на сладкиш и написването на коментар към нея – как се казва сладкиша, кратко описание на рецептата, малкото име и пожелание към феята Ванилия. Лицата на възраст до 18 години участват със съгласието и посредничеството на родителя/настойника си.

За да се включи в Играта “Щури сладкиши за Ванилия” Участникът трябва да остави коментар под анонсиращия играта пост, който да съдържа снимка на приготвен от него сладкиш, с който би посрещнал героинята от книгата “Гениалните рецепти за сладкиши на Ванилия”, кратко описание на рецептата, пожелание за Ванилия, малко име на детето. Лицата на възраст до 18 години участват със съгласието и посредничеството на родителя/настойника си.

С участието си в играта Участникът се съгласява снимката и рецептата, които качва като коментар, да бъдат показвани, споделяни и промотирани във фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria от негово име.

Ако даден Участник публикува два или повече коментара, ще се вземе предвид и в тегленето ще участва само с един коментар, в зависимост от уместността.

Участниците, които са се включили в играта и отговарят на посочените по-горе условия, участват в тегленето за спечелването на 1 от 20 награди. Тегленето на печелившите се извършва на случаен принцип на 16.12.2020 г., а победителят се обявява чрез пост във Фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria - www.facebook.com/DrOetkerBulgaria.

Видът и броят на наградите се обявяват в анонсиращия пост на Играта, публикуван на 01.12.2020 на Фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria -www.facebook.com/DrOetkerBulgaria. В Играта ще бъдат раздадени 20 награди. Наградите са еднакви за всички наградени и представляват комплект от книгата “Гениалните рецепти за сладкиши на Ванилия” (от издателство Рибка), детска готварска престилка и продукти на Dr. Oetker.

Печелившите Участници се теглят на случаен принцип между всички участници в Играта, които са изпълнили условията за участие в срока на провеждането ѝ.

Печелившите Участници се обявяват с малко име на детето и потребителско име във Фейсбук на родителя/настойника, чрез което са участвали в играта. Печелившите се обявяват във Фейсбук страницата на Dr. Oetker Bulgaria в пост и в коментар под анонсиращия пост на Играта до 22:00 ч. на 16.12.2020 г.

Печелившите Участници трябва да се свържат с Dr. Oetker Bulgaria чрез лично съобщение на страницата на  Dr. Oetker Bulgaria във Фейсбук или на електронен адрес: contact@oetker.bg в срок от 5 (пет) работни дни, считано от датата на обявяването им за победители, с което да подадат данни за доставка на наградата (три имена на получателя, адрес за доставка и телефон за връзка).

Предоставяните награди са предметни. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградите не могат да бъдат преотстъпвани на трети лица.

В случай че спечелил Участник не потърси наградата си в рамките на 5 (пет) работни дни след обявяване на печелившите, Dr. Oetker Bulgaria има право да откаже изпращането на награда на този Участник и да присъди наградата на друг, избран по реда на чл. 4.2 по-горе.

Наградите се изпращат по куриер за сметка на Dr. Oetker Bulgaria на посочения от Участника адрес в срок до 20 (двадесет) работни дни от получаването на данните на спечелилия Участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара