Спечелете за безплатно тестване 100 броя Lenor Moods

Краен срок - 3 януари 2021

Насладете се на усещането за блаженство с новата колекция Lenor Moods – ароматни емоции, които траят още и още!

Случвало ли ви се е да помиришете определен парфюм и да спрете за секунда? Или да пробвате нов парфюм и веднага да изпитате чувство на блаженство? Обонянието е едно от най-важните ни сетива. То може да създаде серия от усещания, да подобри настроението ни, да ни раздразни, да ни ободри или да ни даде усещане за спокойствие.

Правилният парфюм може да ви накара да се почувствате уверени, спокойни, щастливи или да провокира емоции и спомени, както и конкретни чувства. Помислете само как ароматът на прясно навалял сняг ви връща в детството за секунда. Или когато сте в леглото с току-що сменено спално бельо и ароматът му ви отпуска, зарежда и балансира настроението ви, спомагайки за спокоен сън.

Lenor разбира колко е важно любимите ви дрехи и бельо да ухаят добре и да отключват емоции, които траят още и още. Представяме ви новата колекция Lenor Moods. Открийте новите свежи, внимателно подбрани аромати, които ще ви накарат да се почувствате страхотно. С времето животът ни става все по-взискателен и тези моменти на бягство никога не са били по-важни. Ние търсим онези малки неща, които бързо ни връщат доброто настроение, и благоуханието на новата колекция Lenor Moods ви носи дълготрайна свежест и помага на ума ви да презареди с позитивни емоции.

Опитайте експлозията от усещания на новите аромати от Lenor, които траят още и още, и в същото време се грижат за блаженството ви през деня… или през нощта!

Каним ви да се присъедините към тест кампанията ни и да се насладите на неустоим нов аромат на Lenor, съобразен с личността и начина ви на живот.

Регистрации за кампанията ще се приемат до 03.01.2021 г. включително. Потвърждение за участие в кампанията ще получат всички кандидати в периода 04.01. – 10.01.2021 г.

Безплатни продукти в замяна на мнението ви след тестването им!

За да се възползвате от тестването на безплатни продукти и да можете да участвате в бъдещи кампании, вашето участие е от съществено значение! Споделете мнението си креативно онлайн, както следва:

ПУБЛИКАЦИИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

# Тествайте новия омекотител Lenor Parfumelle и ни разкажете чрез креативни публикации какви емоции сте изпитали: две story-та в Instagram или Facebook и два други поста в Instagram и/или Facebook, които описват ползите от тествания продукт.

Горепосочените публикации трябва:

    Да съдържат хаштаговете на кампанията, да са тагнати страниците на BUZZStore Bulgaria и Lenor Bulgaria
    Да показват тествания продукт, без да се виждат други брандове на снимките

Да включват впечатления от тест периода, придружени от изразителни снимки и/или видеа, в които се вижда продуктът в естествена среда и илюстрира емоциите, които парфюмът провокира.

ДРУГИ ОНЛАЙН АКТИВНОСТИ

# Публикация на статия в собствения ви блог, ако имате такъв ИЛИ във форум /група в социалните мрежи, в която сте активни, ИЛИ видео в YouTube с впечатления от тест кампанията;

# Споделяне на Facebook/Instagram продуктово видео на Lenor в личните ви страници във Facebook/Instagram като публичен пост.

# Използване на хаштаговете на кампанията: #BuzzLenorSoftener, #LenorSoftener във всички постове, освен при онлайн коментари за оценка на продукт в сайтовете за онлайн търговия.

# Информираност за новостите по кампанията, като се последват Facebook и Instagram страниците на Lenor Bulgaria и BUZZStore Bulgaria.

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА КАМПАНИЯТА

# Качване на отчет с дейностите в секция MyBUZZ (с линкове към всички публикации), така както са разписани в чл. 6.3.1-6.3.4 от Официалните правила. Линковете могат да бъдат качени в MyBUZZ по време на цялата кампания, но не по-късно от 5 работни дни след края ѝ.

# В края на кампанията, да бъде коректно попълнен въпросника за удовлетвореност, който може да бъде намерем в страницата на кампанията. Той ще бъде достъпен в рамките на две седмици след започване на тест периода и трябва да се попълни до края на същия период, който ще е обявен на страницата или в бюлетина, който ще получите от нас.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара