Тествайте безплатно 150 козметични комплекта в замяна на мнение

Краен срок - 20 декември 2020

Изненадайте любимите си хора с празничните подаръчни комплекти на P&G и станете дядо Коледа два пъти!

В случай че търсите перфектния подарък за специален човек тази година, то P&G ще направи празничното пазаруване по-лесно от когато и да било, чрез новите празнични подаръчни сетове. Само изберете един от стилните ни комплекти с най-изтънчената козметика и продукти за лична грижа, и се насладете на усмивките в коледната утрин. Този път ще посрещнете усмивката не само на любимите хора, но и на децата от SOS Детски селища България, тъй като с всеки подаръчен комплект, който купите, правите дарение към SOS Детски селища.

Бъдете сред първите, които ще опитат безплатно празничните подаръчни комплекти и станете посланик на P&G CSR програмата в онлайн и офлайн среда, заедно с вашите приятели и колеги. Помогнете ни да осигурим на децата от SOS Детски селища България приказна Коледа!

P&G са подготвили изключителна селекция от коледни подаръчни комплекти, включващи продукти от Oral-B, Gillette, Gillette Venus, Pantene, Old Spice and Head&Shoulders, налични в търговската мрежа. Освен че тези подаръчни комплекти са практични и наистина полезни за любимите ви, те също така се предлагат в перфектна опаковка, така че няма да отделяте време да ги опаковате в подаръчна хартия.

Присъединете се в тест кампанията на BUZZStore сега и може да сте сред избраните, които ще получат в дома си, безплатно, специална подаръчна кутия в замяна на мнението ви.

КАМПАНИЯТА е достъпна за участие от страна на всички лица, жени и мъже, които са на възраст на 18 години или повече (към деня, предхождащ старта на тази КАМПАНИЯ), които отговарят кумулативно на следните условия:

1. да са граждани на Република България/легално пребиваващи (които могат да докажат своя статут, позовавайки се на удостоверение за местно лице за данъчни цели)

2. да са членове на BUZZStore общността, и по-конкретно, доброволно да са се регистрирали на интернет страницата www.buzzstore.bg, за да вземат участие в КАМПАНИИ за безплатно тестване, организирани от SC BUZZStore SRL и ясно да заяват, че са наясно с и приемат Официалните правила.

3. да предоставят истинна, точна, актуална и пълна информация във въпросника за регистрация.

4. техния личен протебителски профил (възраст, жителство, приходи, статус, професия, потребителски навици, без да се органичават до този списък) да е сходен с таргетираната аудитория за тестване на продуктите, както и с техните профили в социалните мрежи.

Не могат да участват служителите на Организатора, Бенефициента или други лица, свързани с проекта, както и преки членове на техните семейства (съпрузи, родители, деца, братя и сестри и техните съпрузи).

За да участват в КАМПАНИЯТА, и така да станат част от групата от хора, които ще тестват продукти на КАМПАНИЯТА, регистриралите се лица трябва да отговарят на следните условия:

1. да притежават активен профил на страницата www.buzzstore.bg и да имат активен профил във Faceboook и/или Instagram, с минимум 500 фена/последователи. Притежанието на блог или влог е предимство, но не е задължително условие.

2. да следват социалните профилите на BUZZStore във Facebook и Instagram, за да следят новините за кампаниите (https://www.facebook.com/BUZZStoreBulgaria), (https://www.instagram.com/buzzstore_bg/)

3. да попълнят вярна информация във въпросника за регистрация, достъпен в интернет страницата на КАМПАНИЯТА, в секция РЕГИСТРАЦИЯ, състоящ се от въпроси, касаещи потребителските навици на лицата, които са се абонирали.

4. при обявяване на участниците в КАМПАНИЯ чрез email, да отговорят в рамките на 48 часа,  че потвърждават участието, като посочат пълния адрес, на който да получат продуктите за тестване (ако адресът е различен от този, посочен при регистрация в база данните на Организатора). Непотвърждаването в срок ще доведе до загуба на правото за участие.

Всяка кампания е различна и могат да се налагат условия, свързани с демографски и социографски особености във връзка с тестваните продукти.

Тест комплекти и свободни места за участие – в КАМПАНИЯТА има 150 свободни места, съответно и 150 тест комплекта. Продуктите ще бъдат разпределени сред тези участници, чиито профили, анализирани на база резултатите от абонаментния въпросник, отговарят на заложените критерии в раздел 4 и 6 от настоящите Официални правила. Личните им профили следва да са сходни с предлаганите за тест продукти. Заедно с тези 150 участника в КАМПАНИЯТА, ще се изберат и 25 лица, които да заместят участници, които по една или друга причина няма да могат да отговорят на заложените критерии за качество в КАМПАНИЯТА.

Механизми за тестване и условия за получаване на безплатни продукти – участниците ще имат приблизително 20 дни, за да тестват продукт и да се информират за дарителската програма на P&G, за да изградят свое лично мнение, което да споделят чрез социалните мрежи и/или чрез пряк разговор с приятели, колеги или семейство. Тези, които отговорят на изискванията на КАМПАНИЯТА, заложени в раздел 6 на настоящите Официални правила, ще могат да задържат продуктите безплатно. Организаторът запазва правото си да изисква връщане на продуктите в първоначалния им вид, от тези, които изцяло или частично не са покрили изискванията на КАМПАНИЯТА. В случай че продуктите вече са били отворени и използвани, Организаторът има право да поиска от участниците, непокрили изискванията на КАМПАНИЯТА /описани в Раздел 6/ да осигурят и върнат чисто нови продукти в периода 03-10.01.2021 .

Обявяване на участниците – то ще бъде направено първоначално по email/sms и по-късно след попълване на формата за потвърждение на участие и приемане на Официалните правила, списъкът с участници ще бъде публикуван на интернет страницата www.buzzstore.bg, в страницата, посветена на КАМПАНИЯТА, раздел Участници. В рамките на максимум 48 часа от обявяването по email/sms, избраните Участници трябва да потвърдят участието си в КАМПАНИЯТА. Ако след 48 часа, избраните участници не са потвърдили участие, Организаторът ще се свърже с тях чрез SMS. В случай че не може да се свърже с участника чрез SMS, участникът губи правото си на участие в КАМПАНИЯТА и ще бъде заместен от един от избраните резервни участници, по реда им на избиране, от 1 до 25, докато всички налични места в КАМПАНИЯТА се запълнят.

С цел запазването на безплатните продукти по време на КАМПАНИЯТА, Участникът трябва да изпълни минимален брой дейности в съответствие с Етичния кодекс на BUZZ-ърите, достъпен на https://www.buzzstore.bg/за-нас/ / раздел Идеален BUZZ-ър.

1. да прочете внимателно информационните материали, отнасящи се до КАМПАНИЯТА, които ще получи заедно с пакета продукти и отделно в email;

2. да тества периодично по време на КАМПАНИЯТА, получените продукти спрямо инструкциите на производителя и да формира лично мнение за продуктите;

3. да сподели мнението си за тестваните продукти и дарителската програма на P&G сред приятели, познати и колеги – в пряк разговор или в интернет (социални мрежи – Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube, блогове, т.н.), както следва:

Да публикува поне 3 статус ъпдейта на Facebook/Instagram страниците си, които да са публични. В статусите да споделя мнението си или препоръките относно продуктите и дарителската програма на P&G, насърчавайки приятели да дават обратна връзка чрез харесвания, споделяния и коментари. Всички постове НЕ бива да включват каквито и да било снимки или препратки към други продукти, освен на тези, предоставени от Организатора за тестване. Спецификации за постовете:

• Един пост, включващ разопаковане на продуктите и споделяне за дарителската програма, както и периода на промоцията
• Едно story за всеки продукт от кутията, като се споменава дарителската програма и периода на промоцията
• Едно споделяне на P&G пост от социалните мрежи, свързан с дарителската програма.

Споделяне на мнение за поне един от тестваните продукти на www.emag.bg

Споделяне на видеото на дарителската програма на P&G (линк) в личния си Facebook/ Instagram профил, който трябва да е публично достъпен.

Използване на хаштаговете на КАМПАНИЯТА – #pgforXmas #buzzSOS – във всички публикации в социалните мрежи.

Качване в секция ‚Моя BUZZ‘ на отчет за дейностите (линкове към всички постове), спрямо изискванията по т. 6.3.1-6.3.3. от Официалните правила на КАМПАНИЯТА. Линковете могат да се качват по време на периода на цялата КАМПАНИЯ, но не по-късно от 5 работни дни от края ѝ.

Попълване с точна и откровена информация на въпросника за удовлетвореност в края на КАМПАНИЯТА. Въпросникът за удовлетвореност ще бъде достъпен след периода на тестване и трябва да се попълни в рамките на максимум 5 дни от датата, на която е изпратена информация от BUZZStore по email.

В случай че BUZZ-ърът, участващ в КАМПАНИЯТА, не покрие изискванията, описани в точки 6.1-6.5, Организаторът има право да изиска от Участника връщане на получените продукти във вида, в който са били получени.

По време на КАМПАНИЯТА, Бенефициентът предлага за тестване, чрез Организатора, 150 комплекта на P&G – продукти и различни промоционални и информационни материали.
• 72 подаръчни комплекта с продукти за грижа за косата (Pantene, Head&Shoulders)
• 57 подаръчни комплекта за мъжка грижа от Old Spice
• 24 подаръчни комплекта за мъжка грижа от Gillette
• 12 подаръчни комплекта за женска грижа от Venus
• 18 подаръчни комплекта от орална грижа от OralB

Общата прогнозна стойност на предлаганите продукти за тестване е 3306 лв. с ДДС.

Всички участници, които отговарят на всички условия на кампанията, както е посочено в раздел 6 от настоящите правила, автоматично ще вземат участие в теглене за шанса да спечелят 1 от 25 подаръчни комплекта, различни модели и на различни марки, подобни на 150–те, предложени за тестване. Общата стойност на наградите е 525 лева, с включен ДДС. Победителите ще бъдат определени на случаен принцип чрез електронно теглене и ще бъдат обявени чрез известие по имейл. Наградите ще бъдат изпратени безплатно към победителите в рамките на максимум 30 работни дни от датата на тегленето. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара