Спечелете чифт ски Armada Majic J и джобна камера DJI Pocket 2

Краен срок - 14 декември 2020

Поръчай предварително специалния фотоалбум “Български приключенски фотографи” и спечели главозамайващи награди!

Чрез предварителната поръчка на новия брой, вие ни подкрепяте директно, а ние ще ви възнаградим!

Български Приключенски фотографиПоставяме ударно начало като ви предлагаме възможност да спечелите мега награди, докато печатаме албума “Български приключенски фотографи”*.

Представяме ви 18 от най-добрите майстори в областта, повече от 170 техни фотографии, както и личните им истории, разказани от самите тях. 180-те страници чисто вдъхновение излизат от печат на 10 декември като още на следващия ден – 11 декември ще бъдат разпространени на територията на цялата страна.

И тъй като приключенията не бива да чакат повече, даваме възможност на най-нетърпеливите от вас да поръчат албума предварително с безплатна доставка до офис на спийди**. Това ви действие няма да остане ненаказано, а последствията могат да ви донесат главозамайващи награди!

Като част от кампанията, верните партньори на 360° се постараха да подберат най-доброто за вас. Ето и какво приключенско гурме от награди се получи:

Чифт ски от висок клас Armada Majic J, осигурени от приятелите ни от BoardShop

Една джобна камера от ново поколение DJI Pocket 2 Creator Combo

Една сезонна лифт карта за делнични дни и пет еднократни лифт карти за нощно каране, осигурени от Боровец.

Всичко, което трябва да направите, за да получите възможност да спечелите една от тези награди е да поръчате предварително албума “Български приключенски фотографи”, до 16:00 ч. на 11 декември включително, от нашия онлайн магазин, което автоматично ви класира за участие в томбола.
Томболата

Всеки ден от 7 до 11 декември, в 16:00 ч., ще теглим по един печеливш, който ще получи една от 5-те карти за нощно каране на Боровец. На 14 декември (понеделник) ще разиграем три тегления за големите награди – сезонна карта за делнични дни, чифт ски Armada JJ и камерата DJI Pocket 2 Creator Combo.

ВАЖНО: Във всяко теглене за нощна карта участват имената на всички хора, поръчали албума предварително до този момент, с изключение на вече изтеглените. В томболата за трите големи награди участват всички, поръчали предварително албума, независимо дали вече са спечелили карта за нощно каране!

*Цената на фотоалбума “Български приключенски фотографи” е 29.90 лв. с ДДС.

**Доставката на всеки поръчан предварително албум ще се осъществи до 3 работни дни след официалното му излизане на пазара от представител на куриерска компания “Спиди”. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара