Спечелете 2000 персонализирани кремове от Nivea

Краен срок - 8 декември 2020

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ 1 ОТ 2000 ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ NIVEA КРЕМОВЕ!

Повече от 100 години синята кутийка на NIVEA е тук, за да ни осигурява най-нежната и подхранваща грижа. Уникалната ѝ формула с Eucerit e основата на емблематичния NIVEA аромат, който всички познаваме и обичаме.

За да отпразнуваме всички моменти на споделена грижа заедно, подготвихме за теб една страхотна изненада! Абонирай се за нашия бюлетин и можеш да спечелиш персонализирана синя кутийка NIVEA Крем със снимка по твой избор! 


    Като бонус към регистрацията ти за бюлетина на NIVEA участваш автоматично в седмичната томбола за персонализиран крем NIVEA.
    Като победител ще имаш право да поръчаш безплатно една кутия NIVEA Крем(75мл) с твой собствен дизайн в рамките на 5 работни дни. Ще получиш допълнителна информация по имейл.
    Обработваме данните на победителя (адрес за доставка и снимка за NIVEA Крем) само за целта по реализиране на кампанията „NIVEA Персонализиран крем“ и ще ги изтрием след окончателната обработка.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

В случай че в хода на Кампанията бъде установено, че Участник се опитва да манипулира механизма на провеждане на Кампанията, като се регистрира за участие многократно, неговото участие ще бъде счетено за невалидно и той ще загуби правото си за участие в Кампанията.

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:

    Коректно попълване на всички данни във формуляра за участие в Кампанията, а именно – име и фамилия; електронна поща;
    Приемане на настоящите Официални правила на Кампанията, изразено чрез отметка в електронната регистрационна форма, както и деклариране на верността на попълнените данни и изрично съгласие за обработване на личните им данни, които предоставят във връзка с участието им в Кампанията.
    Съгласие за получаване на ексклузивна и персонализирана информация, промоции, безплатни продукти и други, чрез отметка във формуляра за участие.
    Потвърждаване на абонирането за бюлетина на NIVEA чрез кликване на линк-връзката, получена на съответния абониран имейл.
    Потвърждаване на минималната възраст за участие – навършени 16 години към момента на попълване на формуляра за участие в Кампанията.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, посредством 4 томболи ще бъдат изтеглени 2000 печеливши участници, както следва:

    На 18 ноември 2020г. ще бъдат изтеглени 500 печеливши. В тази томбола участват абонатите за бюлетина на NIVEA, записали се и успешно потвърдили регистрацията си в периода 11 ноември 00:00ч. – 17 ноември 23:59ч. 2020г.
    На 25 ноември 2020г. ще бъдат изтеглени 500 печеливши. В тази томбола участват абонатите за бюлетина на NIVEA, записали се и успешно потвърдили регистрацията си в периода 18 ноември 00:00ч. – 24 ноември 23:59ч. 2020г.
    На 2 декември 2020г. ще бъдат изтеглени 500 печеливши. В тази томбола участват абонатите за бюлетина на NIVEA, записали се и успешно потвърдили регистрацията си в периода 25 ноември 00:00ч. – 1 декември 23:59ч. 2020г., и
    На 9 декември 2020г. ще бъдат изтеглени 500 печеливши. В тази томбола участват абонатите за бюлетина на NIVEA, записали се и успешно потвърдили регистрацията си в периода 2 декември 00:00ч. – 8 декември 23:59ч. 2020г.  

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от Организатора на кампанията  чрез платформата ProCampaign, като ще бъдат изтеглени имената на 500 печеливши за всяко теглене. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://bit.ly/2Tve9au в срок от максимум 2 дни след всяко теглене (съответно до 20 ноември, 27 ноември, 4 декември и 11 декември 2020г.)

В деня на тегленето на печелившите те ще получат имейл с инструкции как да персонализират своя NIVEA крем. Печелившите е необходимо да последват връзката в получения за целта имейл, където ще могат да персонализират своя NIVEA крем и да въведат данните за доставка на наградата. Всеки от печелившите ще получи по една персонализирана кутия NIVEA крем (75 мл.) на посочения от тях адрес.

Всички печеливши имат на разположение 5 дни да изпълнят стъпките в горепосочения имейл Photo tin generation link, за да персонализират своя крем: да добавят любимо изображение, заедно с предпочитано послание върху него (по избор) и да потвърдят адреса за доставка. Печелившите се съгласяват, че ако не сторят това в рамките на посочения период, ще бъдат дисквалифицирани.

Печелившите Участници ще получат наградите си в срок от 4 седмици след изпращане на пълната заявка на Photo tin generation link.

Изпращането на персонализираните кутии NIVEA крем от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име и електронна поща, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена и електронни пощи.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара