Спечелете спа уикенд, ваучери по 150 лв. и 80 комплекта Revalid


Краен срок - 17 декември 2020

Участниците трябва да закупят поне един от следните продуктите:

    Ревалид Ревитализиращ Шампоан 250мл
    Ревалид Ревитализиращ Балсам 250 мл.
    Ревалид Възстановяваща Маска 150 мл.
    Ревалид Тоник за коса 20 ампули
    Ревалид Шампоан против пърхот 250мл.
    Ревалид Стимулиращ шампоан 200 мл.
    Ревалид Regrowth Серум 50 мл.
    Ревалид комплект Regrowth Серум 50 мл. + Ревалид Стимулираш шампоан 75 мл.
    Ревалид Anti-aging Шампоан 200 мл.
    Ревалид Anti-aging Флуид 100 мл.
    Ревалид комплект Ревитализиращ Шампоан 250мл + Шампоан против пърхот 250мл.

Участниците трябва да влязат на сайта https://revalid.promo и да извършат регистрация, попълвайки данни за покупката:

    закупен продукт
    закупен от (град, аптека, верига аптека,
    да снимат или качат снимка на касовата си бележка, в която като артикул да присъства продукт Ревалид от списъка в т.4.1. Като изключение може да се приемат касови бележки с допълнително написано от фармацевта име на закупения продукт, подпис и печат на аптеката.
    да попълнят име и фамилия
    имейл адрес
    Телефонен номер
    адрес за доставка на наградата, в случай, че спечелят – може да е личен адрес или офис на куриерска фирма „Спиди“.

Всеки участник може да се регистрира повече от веднъж за участие, стига към всяка регистрация да предостави различен уникален документ за покупка

Участниците, които преминат успешна валидация на регистрацията си, участват в томбола с награди.

Правила за получаване на Наградата:

Етап 1: Участниците които са регистрирали покупка в периода на играта и успешно са преминали валидация, ще участват в томбола.

Етап 2: В специално организирана томбола на 18 декември ще бъдат изтеглени 100 участници и още толкова на брой резерви, които ще спечелят една от следните награди:

А) 1 бр. СПА уикенд за двама в Катарино СПА Хател - две нощувки, две закуски, две вечери, две СПА процудури. СПА уикендът може да ъде използван между 10.01.2021 и 10.07.2021 г.

Б) 2 бр. гифт карти на стойност по 150 лв. всяка, за пазаруване от сайта за преживявания Gift Come True https://giftcometrue.com/

В) 80 бр. подаръчни комплекта с продукт Revalid Anti-aging флуид и кристална звезда.

Наградата ще бъде изпратена на Участника по куриер за сметка на Организатора. Организаторът не носи отговорност в случай, че предоставеният от участника имейл адрес, мобилен телефон или адрес за доставка не е достоверен.

Куриерът ще посети адреса максимум два пъти. Ако първият път печелившият не може да бъде намерен на адреса, куриерът оставя съобщение с адрес за контакт и телефонен номер. Ако по време на второто посещение печелившият не може да бъде намерен на посочения адрес, той / тя може да получи своята награда на адреса, посочен от куриера в съобщението (офис на куриера).

В случай, че спечелил Участник е направил невалидна регистрация; или Организатора или спечелил участник не е предоставил валиден и пълен адрес за получаване на наградата на територията на Република България; или участникът не е намерен на предоставения адрес; или спечелилият откаже наградата, или по каквато и да е друга причина участието на спечелил участник в Играта бъде прекратено, Организаторът ще се свърже по посочения в предходната точка начин, с първия по ред резервен печеливш, чиято регистрация отговаря на изискванията на настоящите Общи условия.

Организаторът не носи отговорност при техническа неизправност на сайта https://revalid.promo или формата за регистрация.

Ако Организаторът узнае за нарушения на настоящите Общи условия от страна на Участник, включително когато информацията, получена от Организатора показва, че Участникът не е спазил или е нарушил някое от условията от настоящите Общи условия, Организаторът има право да дисквалифицира Участника.

Валидацията на регистрациите и доставката на Наградите, ще бъдат извършени в периода     18.12 – 23.12.2020 г.

При непълна или неточна информация при регистрацията, в периода 18.12 – 22.12.2020 г. ще бъде осъществен контакт от медийния партньор на Организатора със съответните Участници, за уточняване и потвърждаване на въведените данни. Контактът ще бъде осъществен на посочения от Участника телефонен номер и/или имейл, като при неуспех да се свърже със съответния Участник, Организаторът си запазва правото да счита регистрацията за невалидна.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара