Спечелете страхотни преживявания и ваучери от Pringles и Wishio


Краен срок - 3 февруари 2021

Промоция е отворена само за лица над 18 г., законно пребиваващи в България.
   
Закупуването на кен Pringles и достъпът до интернет са задължителни. Това е само онлайн промоция, няма вариант за участие по пощата или по телефона.
 
Ще се приемат само участия чрез официалния уебсайт и формуляр за участие.
 
За участие по време на промоционалния период, участниците трябва:
 
a. Да закупят кен Pringles;
b. Да посетят Pringles.com и да въведат 19-цифрения код на партидата от дъното на кена Pringles;
c. Да се регистрират за акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;
d. Спечелилите участници ще бъдат незабавно уведомени на екрана и ще трябва да следват инструкциите, за да вземат наградата си.
 
Всеки партиден код дава право на едно участие в промоцията. Всяко участие трябва да бъде придружено от различен партиден код. Спечелилите трябва да запазят касовата бележка, посочваща часа и датата на покупка преди участието, а също така и кена с печелившия партиден код, тъй като те може да се изискат по всяко време за потвърждение и за да може спечелилият да получи наградата.
 
Участниците могат да участват по 1 път на час по време на промоционалния период и може да спечелят макс. 1 награда от всяко ниво награди през целия промоционален период.
 
От спечелилите по всяко време може да бъде поискано да предоставят касовата бележка за закупения продукт или партидния код на продукта.
 
11. Награди от „Печеливши моменти”: По време на промоционалния период ще има общо 700 „Печеливши моменти” за спечелване. Това включва:
 
a. 10 x ниво 1 – Върховни празнични изживявания на Pringles (Ultimate Pringles Celebration Experiences);
b. 20 x ниво 2 – ваучери за изживявания на стойност 100 евро (или еквивалента в местната валута);
c. 150 x ниво 3 – ваучери за изживявания на стойност 25 евро (или еквивалента в местната валута);
d. 520 x ниво 4 – Филм под наем от Rakuten TV Store
Моля, вижте клауза 31 в края на тези Общи условия за пълни подробности и условия за наградите.
 Доставчиците на награди не са свързани с тази промоция и не стоят зад нея.
 
Избиране на победителите: По време на промоционалния период 700 „Печеливши моменти“ (дни, часове, минути, секунди) са избрани произволно от независима служба за верификация. Първото участие на валиден партиден код в или след този печеливш момент ще получи наградата. Ако няма участие между един печеливш момент и следващия, наградата от този печеливш момент ще се предаде нататък и ще създаде допълнителен печеливш момент. Всичките 700 награди са налични да бъдат спечелени.
 
Всички съответни данъци, които трябва да бъдат платени, за да бъде взета наградата, са отговорност на спечелилия.
 
Спечелилите носят отговорността да изпратят точна лична информация, за да вземат наградата. Организаторът на промоцията не носи отговорност за недоставяне на наградата поради подаване на грешна информация.
 
Спечелилите участници ще бъдат незабавно уведомени на екрана. Спечелилите награда от ниво 1 трябва да предвидят до 14 работни дни да бъдат потърсени за уреждане на наградите „Върховно празнично изживяване“. Спечелилите награда от ниво 1 ще трябва да отговорят в рамките на 28 дни, след като бъдат уведомени, и да предоставят нужните данни за получаването на наградата, включително кое върховно празнично изживяване на Pringles са избрали. Липсата на отговор в рамките на 28 дни ще доведе до загуба на наградата. Ако спечелилият не потърси наградата си в рамките на 28 дни, след като бъде уведомен, или ако спечелил участник бъде дисквалифициран поради някакво нарушение на тези Общи условия, Организаторът запазва правото да върне наградата в наградния фонд за промоцията, ако тя бъде загубена през промоционалния период, или да я обяви като награда за произволно теглене (както е описано в клауза 20), ако промоционалният период е завършил.  
 
Спечелилите награди от нива 2, 3 и 4 трябва да предвидят до 90 дни за доставка на наградите на предоставения при регистрацията за акаунт в Kellogg’s имейл адрес, макар че ще се стараем да ги изпратим в рамките на 28 дни след спечелването.
 
Наградите, които не са доставени, не са взети или бъдат върнати на изпращача, ще се считат за нежелани и отказани. Те няма да бъдат присъдени наново.
 
Допълнителни подробности и условия за наградите:
 
a. Ниво 1 - Върховни празнични изживявания на Pringles;
 
Спечелилите ще получат:
 
 i. Wishio преживяване на стойност 300 лв., включително пътни разноски на стойност 95 лв.
ii. Спечелилите ще бъдат незабавно уведомени на екрана, че печелят и трябва да предвидят до 14 работни дни, за да бъдат потърсени за уреждане на тяхната награда.
 
b. Ниво 2 и 3 – Ваучери за изживявания
 
iii. Спечелилите награда от ниво 2 ще получат:
1 x ваучер на стойност 100 евро (или еквивалента в местната валута) за преживяване Wishio
 
iv. Спечелилите награда от ниво 3 ще получат:
1 x ваучер на стойност 25 евро (или еквивалента в местната валута) за преживяване Wishio
 
i. Използване на ваучера:
 
a. Спечелилите ще бъдат незабавно уведомени на екрана, че печелят и ще им бъде издаден ваучер за Wishio в PDF формат заедно с линка: https://www.wishio.bg/wishio-gift-cards
 
b. Ваучерите и линковете ще бъдат изпратени от Организатора до спечелилите по имейл.
 
c. За да се възползват, спечелилите трябва да посетят линка, да създадат или да влязат в акаунт и да въведат кода на своята награда.
 
d. Изберете желаното изживяване. Спечелилите трябва да прочетат подробностите за изживяването внимателно преди резервиране.
 
e. После спечелилите трябва да следват процеса за финализиране, за да потвърдят своето избрано изживяване.
 
f. До спечелилите ще бъде пратен имейл с пълна информация, местоположение и начин за резервиране на изживяването.
 
g. Допълнителни подробности за ЧЗВ и Общи условия могат да бъдат намерени на сайта на доставчика на изживяването: https://wishio.bg/obshti-uslovia/
 
Допълнителна информация за Wishio преживяванията:
 
a. За да се избегнат недоразумения, наградите не включват пътуване/транспорт (освен посоченото в член 31ia), настаняване, храна, напитки, сувенири, бакшиши, разходи за паркинг, допълнителен багаж, допълнителни екскурзии и атракции, нито каквито и да било други разходи от лично естество (включително джобни пари) и нито Организаторът, нито доставчиците на която и да било друга част от наградата няма да носят отговорност за такива разходи.
 
b. Ниво 1: След като спечелилият приеме своята награда, той ще разполага с 6 месеца да избере своето изживяване и още 6 месеца да се възползва от него.  
 
c. Всички резервации за награда от Ниво 1 Върховно празнично преживяване на Pringles трябва да бъдат направени през: Cloud Nine Incentives Ltd, The Station, 7 High Street, Olney, Bucks, MK46 4EB.  Тел: (0845) 121 4765 или имейл info@uponcloudnine.co.uk, ABTA № L9097. Всички заявки трябва да бъдат направени в писмен вид и не могат да бъдат гарантирани.
   
d. Ниво 2 и 3: Моля, обърнете внимание на периода на валидност на PDF ваучера Ви, когато получите наградата си.
 
e. Няма да се позволява удължаване на валидността на наградата, освен ако това първо не бъде оторизирано от Организатора и индивидуалния доставчик.
 
f. Всички изживявания подлежат на Общите условия на индивидуалния доставчик, включително всички допълнителни мерки, предприети във връзка с пандемията от COVID-19.
 
g. Всички изживявания, местоположения и дати зависят от наличността и поради това се препоръчва резервиране от по-рано.
 
h. Спечелилият наградата и придружаващите го лица (където е приложимо) носят отговорност и трябва да съблюдават всички здравни съвети, включително относно ръст, тегло и общо физическо здраве, преди да участват. Информация може да бъде намерена на: https://wishio.bg/obshti-uslovia/
 
i. Доставчикът на изживяването може да изисква подписване на допълнителни формуляри за отказ от права, преди да участвате в изживяването.
 
j. В случай на отмяна, Организаторът няма да носи отговорност за разходите за пътуване, разходите за предварително резервирано настаняване или каквито и да е други направени разходи.
 
k. Не се предлага парична алтернатива или възстановяване на средства за неизползвани части от наградата.
 
c. Наем на филм от Rakuten TV:
 
Спечелилите ще получат:
 
i. 1 x кредитна стойност 599 точки Rakuten Points (RP) (еквивалентна на 5,99 лв.)
 
ii. Кредитната стойност ще се използва за наем на филм в стандартна дефиниция от всички заглавия в магазина на Rakuten TV, включително избрани нови заглавия.
 
iii. Гледане на филма:
a. Спечелилите ще бъдат незабавно уведомени на екрана, че печелят, и ще получат код за Rakuten TV, заедно с линка: https://rakuten.tv/bg/points/welcome
 
b. Кодовете и линковете ще бъдат изпратени от Организатора до спечелилите по имейл.
 
c. За да се възползват, спечелилите трябва да посетят съответната страница на Rakuten TV, да кликнат „Redeem“ („Възползване“) и да влязат в своя акаунт в Rakuten TV. Ако нямат акаунт, трябва да следват стъпките за създаване на такъв и да приемат Условията за използване и Договорните условия и да прочетат Правилата за поверителност и бисквитки.
 
d. Заявете кода в полето „Enter your voucher code“ („Въведете Вашия код на ваучер“) и кликнете „Redeem“ („Възползване“).
 
e. След като кодът бъде заявен, спечелилите могат да разгледат колекцията на Rakuten TV, да използват RP кредита и да гледат избрания филм.
 
f. След като RP кредитът бъде използван за наем на филм, спечелилият има 48 часа да го изгледа.
 
g. Кодовете могат да бъдат използвани от 28.09.2020 г. до 03.08.2021 г. (“Период за възползване”) за този конкретен организатор, а полученият RP кредит е валиден за период от 60 дни, след като кодът бъде използван.
h. RP кредитите може да бъдат използвани във всички активни RP услуги в рамките на Rakuten Group, които предлагат използване на RP. Използването на RP в посочените други услуги ще подлежи на условията, посочени във всяка от услугите.
 
i. Всеки RP кредит ще изтече, ако отмените своя акаунт в Rakuten TV по каквато и да било причина.
 
j. Може да са възможни частични плащания с RP кредити в комбинация с пари в брой, в зависимост от страната.
 
k. RP кредити не могат да бъдат предавани, прехвърляни или използвани в замяна срещу пари в брой. RP кредитите са само за лична употреба от спечелилия.
 
l. Само един RP кредит може да бъде използван от тази промоция на Pringles за всеки Rakuten TV акаунт.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара