Спечелете точки на стойност 250 лв. от Vivre

Краен срок - 9 ноември 2020

Black Friday #Giveaway

Спечели 1 награда с Vivre точки на стойност 250 лева!

Скоро започваме най-чаканото събитие! С Black Friday имаш #двойнарадост на Vivre! Наслади се на специалните цени и превърни къщата си в пространството, за което си мечтал. Научи повече 🖤👉🏻 https://bit.ly/3lbNV9g

Какво трябва да направиш?
1. Кажи ни в коментарите кои са първите 3 продукта в твоя списък с любими.

Състезанието ще се проведе онлайн, чрез достъп до Facebook страницата на Организатора, между 06.11.2020 - 09.11.2020.

Всяко лице, навършило 18 години, може да участва в конкурса. Служителите на Организатора, както и техните съпрузи и роднини до 4-та степен, нямат право да участват в този Конкурс.

По отношение на условие 4.1.б) по-горе се приемат само коментари, които съответстват на изискването, посочено от Организатора в Правилника. Коментари, които са без значение и не отговарят на изискванията, няма да бъдат взети под внимание и съответните Участници няма да имат право да участват в Конкурса. Всяко злоупотреба от страна на Участниците ще доведе до дисквалификация от Конкурса по решение на Организатора.

Наградите, предлагани от Организатора, са следните:
Общата стойност на наградата е 250 лв.

Тегленето ще се проведе на 10.11.2020 г. чрез приложението random.org и победителят ще бъде обявен в същия ден, на страницата на организатора във Facebook.

Ако Организаторът няма да се свърже с победителя до 30.11.2020 г., поради липса на данни за контакт или неправилно предоставяне, победителят ще изпрати имейл до marketing@vivre.eu до 01.12.2020 г., за да му предостави с подробности за притежаването на наградата.

Победителят няма да извърши никакви други допълнителни плащания и няма да понесе никакви допълнителни разходи, освен предвидените в закона.

Организаторът няма да понесе никакви разходи след поставяне на победителя във владение на наградата.

Организаторът на конкурса ще преведе в държавния бюджет данъка при източника, приложим за индивидуалните доходи, идващи от промоционалните кампании, съгласно разпоредбите на Закон №. 227/2015 относно Фискалния кодекс.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара