Спечелете точки Vivre на стойност 250 лева

Играта е приключила!

Печеливши: Анка Нели Пеева


Black Friday #Giveaway: Сбъдни мечтата си с Vivre!

Спечели 1 награда с точки Vivre на стойност 250 лева.

Имаш #двойнарадост на Vivre.bg! Наслади се на специалните цени на Black Friday и превърни къщата си в мечтания дом! Възползвай се от супер офертата сега 🖤👉🏻 https://bit.ly/3lpxiXX

Какво трябва да направиш?

1. Кои продукти от Vivre.bg, от офертата Black Friday ще превърнат твоята #къща в мечтания дом.

За да участват в Конкурса, участниците трябва кумулативно да отговарят на следните условия:
а) Достъп до Facebook страницата на Организатора.
б) Да отговаря на всички изисквания на механизма, посочен в публикацията във Facebook профила на Организатора, от 12.11.2020 г., свързани с конкурса.

По отношение на условие 4.1.б) по-горе се приемат само коментари, които съответстват на изискването, посочено от Организатора в Правилника. Коментари, които са без значение и не отговарят на изискванията, няма да бъдат взети под внимание и съответните Участници няма да имат право да участват в Конкурса. Всяко злоупотреба от страна на Участниците ще доведе до дисквалификация от Конкурса по решение на Организатора.

Тегленето ще се проведе на 16.11.2020 г. чрез приложението random.org и победителят ще бъде обявен в същия ден, на страницата на организатора във Facebook.

Ако Организаторът няма да се свърже с победителя до 30.11.2020 г., поради липса на данни за контакт или неправилно предоставяне, победителят ще изпрати имейл до marketing@vivre.eu до 01.12.2020 г., за да му предостави с подробности за притежаването на наградата.

Организаторът на конкурса ще преведе в държавния бюджет данъка при източника, приложим за индивидуалните доходи, идващи от промоционалните кампании, съгласно разпоредбите на Закон №. 227/2015 относно Фискалния кодекс.

Краен срок - 15 ноември 2020

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара