Спечелете смартфони, смарт гривни, колонки, слушалки, мистериозни кутии

Краен срок - 17 октомври 2020

Ела на лов за забавления и знания

Покажи, че си готов да бъдеш част от Дигиталните скаути на Теленор, като се включиш в нашето онлайн търсене на съкровища на 17 откомври.

Провери знанията си за опасностите в интернет и научи за онлайн безопасността, отговаряйки на нашите 12 въпроса в приложението Digital Scouts. С тях ще научиш как да се пазиш от онлайн тормоз, колко са важни добрите пароли, как да различаваш вярната от невярната информация в интернет и още много.

Честна дигитална скаутска!

Ако отговориш правилно на въпросите, ще участваш в томбола за 150 страхотни награди! Сред тях са две Мистериозни кутии, пълни с изненади, подготвени от Анди Студио и Павел Колев и Ицака, както и: смартфони, смарт гривни, колонки, слушалки, държачи за смартфон, тениски

Свали приложението Digital Scouts на своето устройство и се регистрирай в играта сега. 

Първата фаза на Играта “На лов за забавления и знания“ ще се проведе на 17 октомври 2020 г. в рамките на един ден: от 00.00 часа ЕЕТ до 23.59 часа ЕЕТ на същата дата. („Период на Играта“).

В Играта има право да участва всеки, регистрирал се за участие в нея чрез мобилното приложение Digital Scouts („Участник“).

В случай че Участниците, които са спечелили награда в Играта, са непълнолетни, те ще могат да получат своята награда чрез свой законен представител, който при получаването на наградата следва да представи документ за самоличност, чрез който да се легитимира.

Важно: Участието в играта е безплатно и не е обвързано с предоставяне на залог или покупка от страна на участниците.

Играта се провежда единствено онлайн, в Приложението.

Играта се състои от три етапа, като след успешно завършен етап участниците получават потвърждение за това в Приложението. По време на отделните етапи участниците следва да отговорят правилно на въпроси, свързани с безопасното сърфиране в Интернет. След успешно преминат първи етап на Играта Участникът влиза автоматично в тегленето на томбола за Малки награди. При успешно приключване на втори етап от Играта участникът участва в томбола за Малки и Големи награди. При успешно преминат трети етап на Играта се влиза автоматично в томбола за две Мистериозни кутии, подготвени от инфлуенсъри.

Втората фаза на Играта представлява томбола, в която участват всички Участници, които са отговори правилно на въпросите. В томболата на случаен принцип ще бъдат изтеглени 150 печеливши уникални кода, всеки от които ще е свързан с профил на Участник в Приложението. Спечелилите Участници ще бъдат известени в Приложението, че техният код е печеливш, както и каква награда печелят. Тегленето на печелившите ще се осъществи в присъствието на нотариус на 22 октомври 2020 г.

Участникът, получил известие, че е спечелил, следва да попълни своите лични данни в Приложението, за да може да получи наградата си. Въвеждането на данните следва да бъде направено не по-късно от 27 октомври 2020 г.

В случай че печелившият е непълнолетен, той следва да въведе данните на своя законен представител, чрез който ще получи наградата.

„Големи награди“:

    5 броя смартфона Samsung Galaxy A30s;
    5 броя смартгривни Huawei Band 4;
    5 броя колонки Samsung Scoop BT speaker;
    5 броя безжични слушалки JBL E45BT headphones.

„Малки награди“:

    50 броя държач за телефон;
    50 броя раница тип мешка;
    15 броя шапка + 15 броя флаш памет;
    13 броя блузи.

Награди „Изненада“:

    2 броя мистериозни кутии

Наградите ще бъдат доставени до 10 дни, считано от получаването на данните от печелившите Участници. Печелившите участници следва да изпратят три имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка не по-късно от 27.10.2020 г. В случай че Участниците, които са спечелили награда в Играта, са непълнолетни, те ще могат да я получат чрез свой законен представител, който следва да представи документ за самоличност, чрез който да се легитимира. За всички награди, чиято пазарна стойност е над 100 лева - с оглед изготвянето на служебна бележка за деклариране на наградата, печелившият е длъжен да предостави допълнителни данни, нужни за по-горното.

При получаване на наградата, печелившите следва да представят валиден документ за самоличност, единствено с цел удостоверяване на самоличността си. Документът за самоличност не се сканира или копира. Печелившите следва да се съгласят с Общите условия на Организатора, за целите на което ще подпишат декларация. Организаторът съхранява и обработва лични данни на спечелилия участник за целите на предоставяне на награда на същия, както и за целите на данъчното облагане на предоставената награда, в случай че законът налага такова.

Спечелил Участник има право да откаже да предостави посочените в предходния параграф документи и данни, като в този случай губи правото да получи награда.

При получаване на наградата си, Участникът следва да подпише и приемо-предавателен протокол.

Организаторът не носи отговорност, в случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора, например поради въвеждане на некоректни данни (в т.ч. предоставяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, грешен/непълен мобилен номер и др.).

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара