Спечелете 5 награди по 1000 лв. 200 куфара и 1000 бутилки Johnnie Walker Black Label


Играта е приключила!

Печеливши:
ПОБЕДИТЕЛИ ЗА ПЕРИОДА 07.09-13.09
ПОБЕДИТЕЛИ ЗА ПЕРИОДА 14.09-20.09
ПОБЕДИТЕЛИ ЗА ПЕРИОДА 21.09-27.09
ПОБЕДИТЕЛИ ЗА ПЕРИОДА 28.09-04.10
ПОБЕДИТЕЛИ ЗА ПЕРИОДА 05.10-11.10


Наградите, определени за тази игра, са: 5 парични награди по 1000  (хиляда) лева, предоставени в карти Edenred,  200 (двеста) броя куфари, 1000 (хиляда) броя бутилки Johnnie Walker Black Label, 500ml.

Участието в играта е обвързано с покупка.

Организаторът стартира играта с промо страница в интернет www.johnniewalker.bg\promo, публикуване на Общите условия във Facebook (www.facebook.com/JohnnieWalkerBulgaria), както и разпространява рекламни материали в част от търговските обекти.

Всеки участник е необходимо да закупи уиски Johnnie Walker на минимална стойност от 15 лв. с включен ДДС и да се регистрира за участие на страницата на играта като въведе номера на касовия бон/фактура за закупеното уиски Johnnie Walker на минимална стойност 15 лв. с включен ДДС, както и лични данни, изискани при процеса на регистрацията във връзка с теглене на жребия и получаване на наградите от спечелилите участници. С участието си в играта, потребителите потвърждават, че са съгласни с официалните правила на играта.

Регистриралите се участници получават известие за успешна регистрация.

Участниците са длъжни да пазят своята касова бележка/фактура, за да получат своята награда, ако спечелят. В противен случай Организаторът има право да откаже да предостави наградата.

Наградите ще бъдат теглени лотариен принцип всяка седмица в следното разпределение за седмица:

- 1000  (хиляда) лева, предоставени в карта Edenred

- 40 бр. куфари

- 200 бр. бутилки Johnnie Walker Black Label, 500ml.

Печелившите участници от седмичния жребий ще бъдат обявани след всяка изтекла седмица от периода на играта на страницата на играта в интернет www.johnniewalker.bg\promo като Организаторът ще се свърже с тях в 10-дневен срок на телефонния номер,  предоставен при регистрацията с молба за предоставяне на точен адрес, на който да получат наградата си.

Един участник може да спечели само една награда независимо от броя на подадените регистрации.

Организаторът се ангажира в 7 дневен срок след получаване на точен адрес от спечелилия участник да изпрати наградата. В случай, че Организаторът не може да се свърже с печеливш участник в срок до 10 дни след изтеглена регистрация като печеливша, Организаторът има право да изтегли друг печеливш участник на негово място.

Играта е валидна за всички дееспособни физически лица, навършили 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. Всеки участник може да се регистрира, с повече от една касова бележка за уиски Johnnie Walker, при условие, че всяка от тях (бележка) доказва покупка на уиски Johnnie Walker в размер на минимум 15 лева, с включен ДДС.

Една касова бележка дава право само на една регистрация, независимо от стойността на касовата бележка.

В играта нямат право да участват служителите на Организатора, агенцията, която подпомага организатора в играта АУТКАСТ ООД, както и членове на техните семейства.

Не се допуска размяна на награда срещу паричната ѝ равностойност.

Краен срок - 11 октомври 2020

ЛИНК за участие

5 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара