Спечелете 5 beauty сета от Nivea


Краен срок - 9 септември 2020

СПЕЧЕЛИ BEAUTY СЕТ NIVEA ЗА ГРИЖА СЛЕД ЛЯТОТО!

Надяваме се, че се наслаждаваш максимално на всеки слънчев ден и че лятото е било изпълнено с незабравими преживявания за теб! На прага на есента, те призоваваме да си спомниш за всички красиви мигове от изминалия сезон и да се приготвиш за едно ново начало с подобаваща beauty рутина за кожата!

Подари на кожата си подхранващ ритуал за възстановяване на нивото на хидратация след излагането на слънце. Глези я всеки ден и тя ще ти се отблагодари! Можеш да спечелиш перфектния комплект за грижа, състоящ се от Стягащ лосион за тяло с бронзиращ ефект за дълготраен златист тен, 10-минутна Лист маска за лице с витамин С и коензим Q10, 3 в 1 Детокс Измиващ гел с глина и подхранващ Балсам за устни Hydro care. Всичко, което трябва да направиш, е да отговориш на въпроса по-долу и да попълниш данните си, за да можем да се свържем с теб, ако спечелиш.

В  Кампанията  могат  да  участват  всички  физически  лица, абонирали  се  за информативния  бюлетин  на NIVEA, и навършили  18  години  към  момента  на попълване  на  формата  за  участие  в  Кампанията,  публикувана  на  интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/grija-sled-lyatoto.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи свои валидни данни: име и фамилия,рождена дата, електронна поща, телефонен номер и адрес на  https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/grija-sled-lyatoto.

След  изпълнението  на  гореописаните  стъпки  за  участие  в  Кампанията,  на 11 септември2020г., посредством томбола,ще бъдат изтеглени 5 печеливши. Всеки от тях ще получи,на посочения от тях адрес, по един комплект с продукти, който се състои от: 1 брой Стягащ лосион за тяло NIVEAQ10+ Bronze, 1 брой 10-минутна лист маска за лице NIVEA Q10plusC, 1 брой Измиващ гел за лице с натурална глинаNIVEA UrbanDetox3в1 и 1 брой Балсам за устни NIVEAHydrocare.

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция -представител на Организатора на Кампанията -Република Интерактив ООД (Republika  Interactive SRL),  чрез  платформата  random.org,  като  ще  бъдат  изтеглени  имената  на 5печеливши  и 5резервни  печеливши.  За  резултатите  от  тегленето  се  съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившитеи резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата  на  Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/grija-sled-lyatoto до 15 септември 2020г..

В случай,че печеливш Участник не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адресв срок от 5 работни дни, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара