Спечелете красиви чаши на Schweppes от Kaufland


Краен срок - 30 август 2020

В периода от 10.08 до 30.08.2020 г. купи от хипермаркети Kaufland два продукта Schweppes от 1.25L, с изключение на Schweppes Soda.

Отиди на Информация в хипермаркета с касовато бележка за удостоверяване на извършената покупка и ще получиш скреч карта. Виж дали печелиш и вземи своята награда.

В кампанията участват следните продукти:

Опаковки от 1.25L:

Швепс Тоник
Швепс Мандарина
Швепс Битер Лимон
Швепс Нар

В кампанията не участва Швепс Сода 1,25L.

С участие в Кампанията може да бъде спечелена една или няколко от следните награди на място в обекта: • Чаша на Schweppes

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България във всички обекти от веригата Кауфланд.

Кампанията започва на 10-ти август 2020 г. и ще продължи до 30-ти август 2020 г. включително, или до изчерпване на количествата на наградите,  което  от  двете  събития  настъпи  по-рано,  независимо  от  публикуването  и наличието на рекламни материали преди и/или след посочените дати.

Участникът разбира на момента дали печели една от наградите, описани в т. 7.1.  8.2. Наградите, описани в т. 7.1, се печелят на място в търговския обект, определен за Кампанията (награден център за награди по т. 7.1), веднага след изпълнение на условието по предходната точка. 8.2.1.  Наградите  не  могат  да  бъдат  преотстъпвани  или  заменяни  и  нямат  паричен еквивалент.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара