Спечелете 5 комплекта NIVEA Black & White Invisible


Краен срок - 2 август 2020

СПЕЧЕЛИ ИДЕАЛНАТА ГРИЖА ЗА ТЕБ И ТВОИТЕ ДРЕХИ!

Сподели ни любимия си летен аутфит и можеш да спечелиш комплект дезодоранти NIVEA Black & White Invisible 🔶Ultimate Impact🔶 заедно с фото-картичка с автограф от Владимир Карамазов!

КАК ДА УЧАСТВАШ?

Лятото е свобода за тялото и душата. Тази свобода се отразява и в начина, по който се обличаме и изглеждаме. Сигурни сме, че сред всички летни дрехи имаш нещо, което ти е супер любимо, защото ти дава свободата да се чувстваш уверена и комфортно през целия ден . С нашия нов giveaway ще ти помогнем да се погрижиш за кожата и за дрехите си с мощна 5-кратна защита срещу изпотяване , която не оставя бели следи и петна и запазва любимите ти дрехи!

Опиши ни любимия си аутфит за този сезон и можеш да спечелиш сет дезодоранти спрей и рол-он Black & White Invisible Ultimate Impact и фото-картичка с автограф от Владимир Карамазов. Лесно и полезно, нали?

В Кампанията могат да участват всички физически лица, абонирали се за информативния бюлетин на NIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/black-and-white.

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:
* Отговор на въпроса „Кой е любимият ти летен аутфит?“
* Коректно попълване на всички данни в регистрационната форма за участие в Кампанията, а именно – име и фамилия; рождена дата; електронна поща; телефонен номер; адрес.
* Приемане на настоящите Официални правила на Кампанията, изразено чрез отметка в електронната регистрационна, както и деклариране на верността на попълнените данни и изрично и недвусмислено съгласие за обработване на личните им данни, които предоставят във връзка с участието им в Кампанията.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 4 август 2020г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени 5 печеливши. Всеки от тях ще получи, на посочения от тях адрес, по един комплект с продукти, който се състои от: 1 брой дезодорант спрей NIVEA Black & White Invisible Ultimate Impact, 1 брой дезодорант рол-он NIVEA Black & White Invisible Ultimate Impact и 1 брой фото-картичка с личен автограф от Владимир Карамазов. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 5 печеливши и 5 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/black-and-white до 6 август 2020г..

Изпращането на козметичните продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, електронна поща и телефонен номер, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече телефонни номера или електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена, електронни пощи, адреси или телефони.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара