Спечелете смарт телевизор, хлебопекарни и хамаци от Alleop


Краен срок - 18 август 2020

Празнувай с нас цял месец. Запиши се & Спечели страхотни награди!

Промокод за безплатна доставка за всеки регистриран имейл в рамките на целия празничен месец август, 10 хамака, 3 хлебопекарни и 50-инчов смарт 4K телевизор Samsung. Ние празнуваме, а ти печелиш.

Сигурни сме, че не би пропуснал да се включиш в надпреварата за нашите страхотни награди. Виж как:

Регистрирай се

1. Регистрирай имейла си във формата по-горе и до няколко минутки ще получиш обратно промокод, с който можеш да се възползваш от напълно безплатна доставка за следващата си поръчка от Alleop.

2. Направи поръчка на стойност до 100 лева

С всяка поръчка на стойност до 100 лева имаш шанса да си спечелиш хамак или хлебопекарна. Колкото повече поръчки направиш - толкова по-голям е шанстът ти за победа.

3. Направи поръчка на стойност над 150 лева

Всяка поръчка над 150 лева ти дава възможност да се сдобиеш с чисто нов 50-инчов телевизор Samsung 50TU7072. И не забравяй, че всяка допълнителна поръчка над тази стойност ти носи допълнителни шансове за победа.

Обърни внимание! Стъпките в играта за спечелване на обявените награди не са последователни. Това означава, че можеш да избереш за коя награда искаш да се състезаваш и да изпълниш единствено условията, необходими за спечелването ѝ, а не всички посочени по-горе. Така например ако искаш да се сдобиеш с голямата награда - 50" Ultra HD Smart телевизор Samsung, необходимо е да влезеш на alleop.bg и да направиш поръчка, чиято стойност надвишава 150 лв. Поръчката ти ще бъде регистрирана автоматично в томболата.

Всеки участник има право на неограничен брой участия. Единствено промокода за безплатна доставка се предоставя еднократно на регистриран имейл.

В „Играта“ ще бъдат разпределени следните награди:

- неограничен брой ваучери за безплатна доставка, валидни за използване на сайта на alleop.bg за всички записали се във формата за регистрация, намираща се на адрес https://birthday.alleop.bg

- 1 брой 50-инчов смарт 4K телевизор Samsung 50TU7072, който ще бъде изтеглен измежду всички участници, изпълнили условието в точка 3.1.3.

- 10 броя хамаци, които ще бъдат раздадени на случаен принцип измежду участници, изпълнили условието в точка 3.1.2.

- 3 броя хлебопекарни IQ EX-2165, които ще бъдат раздадени на случаен принцип измежду участници, изпълнили условието в точка 3.1.2.

Печелившите участници се определят на случаен принцип, чрез софтуер за разбъркване на участващите в играта.

Наградите не могат да бъдат заменяни с продукти или услуги, различни от посочените в т. 4.1.

Печелившите yчacтници ще бъдат известени чpeз персонално съобщение на имейл адреса, който са предоставили при регистрация, за спечелването на наградата. Те са длъжни в срок от 5 календарни дни да се свържат с Организатора, за да се уточнят данните за получаването на обявената Награда в т.4.1.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара