Спечелете супер грил комплекти с бира, мезе и сладолед от Lidl

Играта е приключила!

Печеливши: По един супер грил получат: Пенка Стоичкова, Емилия Стефанова и Cvetanka Nqgolova



Бирен фен или повелител на сладоледа – към кое те тегли небцето?🍻🍦😜

👉Сподели ни в коментар фразата, която приляга най-точно на твоята лятна същност,😏 а ние на случаен принцип ще изтеглим трима от вас и ще дадем по един супер грил пак, съдържащ бира, грил мръвки и сладолед, за твоето супер грил парти.😜 „Бира и мезе желаем от сърце!“.🤩

👉Участвай до четвъртък, 30 юли, 17 ч., а в 17:30 ще обявим победителите с коментар под поста.

В игрите имат право да се включат всички лица на територията на България, които имат навършени 18 години.

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, организаторите имат право да дисквалифицират участници.

В случай че спечели, участникът трябва да се свърже с организаторите като пише на имейл socialmedia@lidl.bg в срок от 14 дни, считано от датата на спечелване, с което да подаде данни за доставка (трите си имена, адрес за доставка и телефон за връзка), ако наградата е материална.

Всички Участници поемат на своя отговорност всички разходи и данъчни задължения по Закон за данъците върху доходите на физическите лица, в т.ч. декларирането и плащането на данък, които са възникнали или биха могли да възникнат поради участието им в Играта. Разходите по доставка на награди се поемат от Организатора. Участникът може да направи справка за възможните разходи за Интернет свързаност и цените за ползване на определен трафик, като се свърже със своя мобилен или Интернет оператор и потърси информация за използвания от него абонаментен план.

С получаването на наградата Участникът се счита за уведомен, че стойността на наградата представлява облагаем доход по смисъла на чл. 35, т. 2 във връзка с чл. 13, ал. 1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и подлежи на деклариране и облагане с данък по реда на действащото българско законодателство. По повод задължението на Организатора да подава справка за изплатените доходи печелившият Участник се задължава като необходимо условие за получаване на наградата да предостави информация относно своите пълни имена и ЕГН, изпращайки ги на socialmedia@lidl.bg. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда, както и за неизпълнение на задължението за нейното деклариране от страна на Участника.

Краен срок - 30 юли 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара