Спечелете цялостна топлоизолационна система от Rofix


Краен срок - 7 август 2020

МЕЧТАНАТА ФАСАДА!

От известно време наблюдавате фасадата на вашия дом и си мислите колко по-приветлива би била с красива мазилка в наситен и свеж цвят. Копнеете за естетика и уют в дома ви, който е защитен от външните атмосферни влияния! В същото време твърдо вярвате, че енергийноефективното жилище пести средства и създава комфорт за семейството. Мислено си отбелязвате колко от вашите съседи вече топлоизолираха жилищата си и правите скрийншотове на ефектни фасади от сайтовете, снимате всяка къща или блок, който ви допадне. Събирате изгодни оферти, но държите на реномирания производител и на гаранцията. Мечтаете и обмисляте, събирате информация, но отлагате. Причини за отлагането колкото искаш - да не ги коментираме, защото списъкът може да бъде доста дълъг!

RÖFIX ВИ ПОДАРЯВА ЦЯЛОСТНА ТОПЛОИЗОЛАЦИОННА СИСТЕМА!

Ние знаем, че всеки голям ремонт изисква средства и енергия! Сега ти даваме уникален шанс да "облечеш" дома си с нова фасада, като се включиш в играта ни. Единственото, което трябва да направиш е да се регистрираш, да ни изпратиш описание и снимка на фасадата на жилището си и да ни напишеш накратко какво е за теб дома ти. Стартираме на 13 юли и ще очакваме вашите регистрации за играта не по-късно от 23:59 часа на 7 август.

В края на играта един от включилите се в нея на произволен принцип ще спечели цялостна комбинирана топлоизолационна система на RÖFIX!

Всеки от участниците получава и поощрителен RÖFIX подарък - уникална тениска с наш дизайн. Също така, всеки участник в играта, който след края й не е станал носител на голямата награда, може да се възползва от индивидуални, специално оформени преференциялни условия за комбинирани топлоизолационни системи на RÖFIX, за да осъществи своята мечта и да "облече" дома си.

Най-добрите описания по темата "Какво е за теб дома ти?" ще бъдат включени в годишния рекламен календар на RÖFIX за 2021 г.

ИГРАЙ С RÖFIX!

Ние от екипа на RÖFIX държим на честната игра! Затова е важно за нас да ти представим ясни и точни правила.

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

В условията на играта приемаме и залагаме, че обектът и неговата фасада, която пердстои да се ремонтира/обнови, ще бъде наричана и приемана навсякъде с ключовия термин "жилище".

В играта може да се включи всеки пълнолетен българскии гражданин, който е с навършени 18 години и е въвел своите данни по лична карта. В играта може да се включва само юридически собственик на жилищни площи, които се намират на територията на страната, като при спечелване на голямата награда, участникът е длъжен да предостави на оторизиран нотариус Нотариален акт, с което да докаже своята собственост и едва тогава може да се възползва от наградата. В играта нямат право да се включват единствено служители на RÖFIX и техните семейства.

Всеки участник се съгласява, че предоставения снимков материал на фасадата на жилището му може да бъде използвано с рекламна и маркетингова цел за популяризиране на играта в социалните мрежи, както и за последващи маркетингова и рекламна активност на мараката. Собственикът на жилището, който в края на играта печели нова фасада за дома си, се съгласява да се включи в оповестяването му като победител в социалните медии, браншовите медии, националните медии, както и комуникационните канали на RÖFIX, а марката от своя страна декларира, че няма да злоупотребява с предоставените лични данни и снимков материал без знанието на победителя.

КАКВА СИГУРНА НАГРАДА ПОЛУЧАВА ВСЕКИ ОТ ВКЛЮЧИЛИТЕ СЕ?

Всеки участник получава поощрителна награда - уникална тениска на RÖFIX, като допълнително ще уточним как ще е най-удобно да си я получи лично. Също така, всеки участник в играта, който след края й не е станал носител на голямата награда, може да се възползва от индивидуални, специално оформени преференциялни условия за комбинирани топлоизолационни системи на RÖFIX, за да осъществи своята мечта и да "облече" дома си.

КАКВА Е ГОЛЯМАТА НАГРАДА И КАК СЕ ИЗБИРА ПОБЕДИТЕЛЯ?

Всеки, попълнил своите данни коректно и изпратил снимка на фасадата, която предстои да се ремонтира, се счита за участник. Победителят ще бъде избран на случаен принцип в присъствието на нотариус.

Голямата награда е цялостна комбинирана топлоизолационна система RÖFIX BASIS с 10 години гаранция. Към наградата ние сме добавили още една приятна изненада - като специален бонус е осигурено и полагането на системата от страна на одобрени от RÖFIX строителни специалисти.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара