Спечелете 10 000 ваучера за eMAG и 69 000 чаши от Coca-Cola


Краен срок - 9 август 2020

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, като съдържа офлайн част – която се провежда в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за офлайн частта на Промоцията и онлайн част - описана на сайта на адрес www.mypromocc.bg.

Офлайн частта от Промоцията стартира на 22.06.2020 г. и продължава до 09.08.2020 г. или до изчерпване на количествата награди и/или промоционални стъклени чаши Coca-Cola в участващите търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, което от изброените събития настъпи по-рано.

Онлайн частта на Промоцията, която се провежда на сайта www.mypromocc.bg, стартира на 22.06.2020 г. и ще продължи до 09.08.2020 г. включително.

„Участващи опаковки” са ПЕТ бутилки с промоционални етикети 500МЛ, 1Л, 1.5Л, 2Л Coca-Cola, 500МЛ, 1.5Л, 2Л Coca-Cola Без Захар, 500МЛ, 1.5Л, 2Л Fanta портокал, 500МЛ, 1.5Л, 2Л Sprite, с бели капачки с надпис „виж под капачката”.

Награди от онлайн частта на промоцията на www.mypromocc.bg: на обща стойност 300 000 лева:

· Общо 10 000 броя ваучери, всеки на стойност 30 лв. за продукти, предлагани от eMAG®. Ваучерите могат да бъдат използвани на Платформата eMAG - emag.bg (включваща едноименния уебсайт, неговата мобилна версия и мобилното приложение eMAG) за продукти, обозначени като „Предлаган и с доставка от eMAG” или по друг сходен начин, но не и за продукти, предлагани от независими от еMAG маркетплейс търговци на Платформата еMAG. Ваучерите няма да могат да бъдат прилагани за продукти от категорията „Разопаковани“, предлагани на Платфромата eMAG.

·  Спечелен ваучер може да бъде използван най-късно до 09.09.2020 г.

С ваучерите може да се пазарува онлайн на Платформата eMAG при спазване на условията за ползване на сайта и при използване на ваучерите единствено за продукти, предлагани от eMAG, но не и от маркетплейс търговци на Платформата.

Ваучерът е еднократен и неделим, което означава, че участникът спечелил ваучер може да използва ваучера изцяло и наведнъж при поръчка на продукт, предлаган от еMAG. В една поръчка може да бъде приложен не повече от един ваучер, като ваучерът се счита за изцяло използван след своето прилагане в поръчката. При ползване на ваучер и поръчка на стойност по-ниска от стойността на използвания за тази поръчка ваучер, не се връща ресто от стойността на ваучера. Към ваучера може да се доплати от Клиента сума с цел закупуване на продукт от Платформата eMAG, предлаган от eMAG съгласно т. 7.1. по-горе на по-висока стойност от тази на ваучера.

С участие в Промоцията може да бъдат спечелени до три (3) броя ваучери от един (1) участник в промоцията за целия срок на промоцията.

Награди, които могат да бъдат спечелени на място в търговските обекти:

На място в търговски обекти, в които са изложени рекламни материали за Промоцията, може да бъде спечелена една от следните награди:

•     Общо 69 000 броя промоционални стъклени чаши Coca-Cola.

Онлайн част на Промоцията на www.mypromocc.bg:

Закупете бутилка с промоционален етикет и бяла капачка от участващите опаковки: Coca-Cola от 500МЛ, 1Л, 1.5Л, 2Л, Coca-Cola Без Захар от 500МЛ, 1.5Л, 2Л, Fanta портокал от 500МЛ, 1.5Л, 2Л, Sprite от 500МЛ, 1.5Л, 2Л и ще откриете:

· Уникален 7-символен код, който може да бъде регистриран на сайта www.mypromocc.bg. С този код, съгласно правилата на Промоцията, публикувани на www.mypromocc.bg и www.coca-cola.bg, може да участвате в томбола за дигиталните награди от онлайн частта на Промоцията, описани в т. 7.1.

Регистрация: за да участва в Промоцията, Участникът е необходимо:

·         Да въведе уникален код от капачката на участващ продукт.

·         Да въведе номер на мобилен телефон (08x 1234567) в сайта www.mypromocc.bg. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален персонален номер на мобилен телефон, на който може да бъде открит при спечелване на награда.

·         При регистрация на код, Участникът трябва да се съгласи с Условията за участие в промоцията (отметка в съответното поле, че са прочели Официалните правила на Промоцията, както и че са информирани и се съгласяват с изложеното в Уведомлението за защита на личните данни).

За да бъде допуснат за участие в Промоцията за спечелване на награда, Участникът трябва да е в необходимата възрастова група. За да вземе участие в тегленето, Участникът трябва да регистрира минимум 1 код от участващите опаковки с промоционален етикет и бяла капачка, описани в Част 6, и автоматично разбира дали печели награда-ваучер.

При спечелване на награда от Промоцията, участникът ще бъде помолен да въведе следните данни – две имена, e-mail адрес и парола, за целите на осъществяване на контакт за предоставяне на наградата. След като попълни описаните данни, участникът ще получи специално съобщение с код за ползване, с който може да използва наградата си – ваучер от 30 лева за покупка на продукти предлагани от eMAG®  посредством уебсайта wwwemag.bg. Ваучерът е валиден само за покупка през сайта www.emag.bg и не може да бъде използван във физически магазин.

Наградата се предоставя под формата на съобщение с код за ползване, което участникът получава и може да достъпи по всяко време в създадения от нея/него профил в сайта на www.mypromocc.bg.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове, но участник може да играе за ваучери до спечелване на ваучери на максимална стойност от общо 90 лв., т.е. един (1) участник може да спечели максимум три (3) ваучера, всеки на стойност 30 лв., за целия период на Промоцията.

Промоционална механика в търговските обекти:

Офлайн частта на Промоцията се провежда в избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали, информиращи за Промоцията.

За да вземат участие в офлайн частта на Промоцията, участниците трябва да закупят комбинация от 2 бутилки с промоционален етикет и бяла капачка от участващите опаковки наведнъж. За всяка покупка на 2 бутилки в комбинация по избор от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да изтрие 1 (едно) скреч поле от предоставения А5 скреч лист, на място в търговския обект, в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

·         „Печелиш чаша” – потребителят има право да получи една от общо 69 000 промоционални стъклени чаши Coca-Cola, описана в т. 7, веднага, на място в търговския обект;

·         „Опитай пак“ – потребителят не печели награда;

Награди от офлайн частта на Промоцията ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч листове/полета в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата.

Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни за паричния им еквивалент.

Ако потребителят регистрира печеливш код, той ще бъде уведомен веднага със съобщение на сайта www.mypromocc.bg: „Супер! Спечели ваучер за покупки в eMAG® “. Ако потребителят регистрира непечеливш код, той ще бъде уведомен веднага със съобщение „Съжаляваме, този код не печели. Опитай пак“. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в Промоцията.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

·         Регистрацията на код  от капачка се случва в съотвeтствие с настоящите правила.

·         За да се възползва от ваучера си, печелившият участник трябва да копира и постави уникалния цифров код на ваучера, наличен в профила й/му на www.mypromocc.bg в Платформата еMAG (включваща едноименния уебсайт, неговата мобилна версия и мобилното приложение eMAG), при избран артикул, предлаган и с доставка от eMAG, чрез въвеждането на номера/кода на ваучера в полето за въвеждане на кодове на ваучери при осъществяване на поръчка на Платформата, а именно, в секцията: ‚Добави ваучер“ и прозореца за попълване: „Добави код“, които се визуализират по време на процеcа на осъществяване на поръчка на Платформата еMAG след селектирането на избран продукт, добавянето му в количката и преди натискане на бутона „Продължи“, който отвежда към избор на начин за доставка, данни за фактуриране и избор на начин на плащане. Всеки ваучер е възможно да бъде използван само еднократно, по отношение на продукт(и), предлаган(и) директно от eMAG, и не и по отношение на продукт(и), предлаган(и) от друг маркетплейс търговец/ци на Платформата еМАГ. Тоест, Участникът спечелил ваучер трябва да го използва наведнъж и изцяло за продукт(и), предлаган(и) от еMAG в посочения в настоящите правила срок. За избягване на съмнение, ваучерите се предоставят от името и за сметка на Организатора и Организаторът е единствено отговорен за тяхното предоставяне на спечелилите Участници.

Всяка награда-ваучер е валидна до 09.09.2020 г. и не може да бъде използвана след тази дата. Награди-ваучери, които не са използвани от печелившия за получаване на награда до 09.09.2020 г., ще се считат за нежелани и печелившият губи право да ги използва.

ЛИНК за участие

3 Коментари

  1. Пълни глупости грешен код та грешен код. Пак игри за балъци не Ви ли писна ?

    ОтговорИзтриване
  2. Имам 2 печеливши кода но нямам код за пазаруването?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара