Спечелете спалня за 3000 лв, Air Fryer, Multifresh, Victor Vac и още много награди


Краен срок - 19 юли 2020

Награди
1бр. голяма награда: Мечтаната спалня от Дормео – обзавеждане за спалня от Дормео на стойност 3.000лв. по избор на печелившия участник;

50 бр. средни награди: 10бр. Air Fryer , 10бр. Multifresh , 10бр. Victor Vac, 10 бр. Nano Floor Steamer, 10бр. 3D Shiatsu Massager;

31449 бр. малки награди – ваучери за отстъпка при следващи покупки: 30лв. при поръчка над 260лв., 60лв. при поръчка над 400лв., 150лв. при поръчка над 900лв.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ваучерите за отстъпка важат при бъдещо закупуване на стоки от асортимента на Организатора в срок до 30.08.2020 г.

За да участва в Играта Участникът трябва да:
1. Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4.;
2. По време на валидността на Играта, да е закупил продукти от асортимента на Организатора на стойност най-малко 30 лв. като закупуването на стоки може да се извършва в магазинната мрежа на Организатора или чрез сключването на договор за покупка на стоки от разстояние;
3. За всяка покупка на стоки на стойност най-малко 30 лв., Организаторът ще осигури на Участника скреч карта;
4. Чрез изтриването на скреч полето Участникът се съгласява да участва в Играта;
5. В случай, че скреч полето е печелившо (т.е. визуализира спечелването на някоя от изброените по-горе награди), Участникът има правото да получи съответната награда. За целта, Участникът следва да се обади на тел. 02 81 824 40 или да потърси наградата си на място в магазина.

За всяка покупка от най-малко 30 лв., Участникът получава само една скреч карта. Всеки Участник може да участва в Играта неограничен брой пъти чрез покупка на стоки от Организатора на стойност най-малко 30 лв.;

Връчването на наградите ще става директно в магазините или по куриер след обаждане на 02 81 824 40 в срок до 30.08.2020г. Всеки печеливш Участник следва да предостави на Организатора своите данните за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка). След като Организаторът получи данните за доставка на печелившия Участник, Организаторът ще го уведоми за срока на получаване на наградата.

Наградите ще бъдат доставени от Организатора напълно безплатно, до всеки печеливш Участник, който е предоставил навременно данните си за доставка по начина, определен в настоящата т. 8.

При отсъствие на печелившите Участници на адреса за получаване при извършване на доставката, на същия ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата след представяне на документ за самоличност. И в този случай печелившият Участник не дължи никакви парични суми за получаване на доставката. При заявено желание от страна на печелившия Участник, той може да получи наградата си и лично на адреса на управление на Организатора, а именно: гр. София, 1404, бул. „Цариградско шосе“ № 40, партер, след предварителна уговорка с представители на Организатора за дата и час на получаване на наградата.
Наградите не могат да бъдат заменяни за пари в брой или за други награди. Предоставяне на наградата на трети лица не е разрешено. Организаторът може да изиска от Участниците да потвърдят тяхната самоличност, чрез предоставяне на съответните документи. При отказ от страна на печелившия Участник да потвърди самоличността си, същият губи правото си да получи спечелената награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара