Спечелете климатик с пречиствател LG DualCool with Purification, модел AP12RT


Краен срок - 26 юли 2020

📣 Намерете МиниПакостниците и спечелете! 📣

Нашата 5 седмична игра скоро ще започне, докато тя тече ще ви покажем всички микро вредители, които неусетно замърсяват дома ви. 👾 Модерната функция за пречистване на въздуха на LG DUALCOOL & PURE климатика ще се погрижи за тях. Вие също може да помагате всяка седмица, като ги откривате тук и на нашия уебсайт и Instagram страница и пишете имената им в коментарите. 😎

Първият малък калпазанин е видим за очите и се намира навсякъде, където е ветровито. 😰Намерете го и напишете името му в коментарите до 23:59 на 30.06! 🔎 Ако отговорът ви е правилен може да спечелите един от 5-те LG подаръчни пакета или ще влезете в томбола за голямата награда - климатик с пречиствател DualCool with Purification, модел AP12RT: https://www.lg.com/bg/klimatichna-tehnika/lg-ap12rt💣

Наградата за тази седмица ще се тегли на 30.06 в 16:00
Голяма награда : 27.07 в 16:00.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга. В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица. В разпределянето на наградите нямат право да участват служители на „ LG Electronics Magyar” ООД и на свързани компании, както и членове на техните семейства.

Играта ще се проведе с публикация на фен страницата на LG Bulgaria във Facebook https://www.facebook.com/LGBulgaria/. Участниците се регистрират за участие, като споделят коментар под поста на играта. С регистрацията си, участниците приемат настоящите правила. За валидни регистрации ще се броят тези, които са изпълнили условието на играта. Всеки участник може да се регистрира за участие само веднъж и да спечели само една награда.

Печелившите се определят с томбола на случаен принцип измежду всички, които са споделили в коментар във всички постове (кръгове) на играта. Томболата ще бъде теглена на обявените предварително дати за седмичните награди и за голямата награда, като печелившите участници ще бъдат обявени на страницата на LG Bulgaria във Facebook. Ще бъдат изтеглени и равен брой резерви, в случай че някой от печелившите не предяви желание да получи наградата си в определения за това срок.

Организаторът се задължава в срок до 1 ден от изтеглянето на печелившите участници да се свърже с тях на посочения от тях профил във Facebook. За да получи наградата си, всеки победител се съгласява в рамките на до 1 ден да върне отговор, като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните данни: три имена; имейл; адрес и телефон за връзка. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него до 1 ден след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш; Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – непълен или неточен имейл адрес; грешни имена или несъществуващ или деактивиран Facebook профил; Спечелената награда не може да бъде заменяна за паричната й равностойност. В случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора или поради представяне на грешни и/или непълни данни, той губи правото си да получи своята награда, като тя остава неспечелена.

Не се допускат до участие в томболата за разпределяне на наградите участници, които: · Използват недобросъвестни методи, техники и софтуер за манипулиране на резултатите от играта. · Не изпълняват някое от условията на настоящите Правила за участие. · Използват нередовни, неоторизирани или дублирани имейл адреси. · Са служители на Организатора или свързани компании.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара