Спечелете подаръчни комплекти Savex и ваучер за 500 лв.


Играта е приключила! Печеливши: Ваучер печели @simona_kushelieva Подаръчни комплекти печелят: @laura_lv1122, @mai0ni, @kristiana.gg

🌷@savexbg подкрепя и награждава смелите!🎨 Животът е твърде кратък, за да стоим в комфортната си зона и да оставим петната да ни спират. 🖌️

🎁Трима от вас ще спечелят специален подаръчен комплект от Savex,
🏆а един ще грабне голямата награда - ваучер на стойност 500лв от Gift Come True @giftcometrue за незабравимо преживяване по негов избор.🛶🪂

Ето как да участваш:
➡️1. Последвай профила @savexbg
➡️2. Сподели в коментар кое е нещото, което винаги си искал(а) да направиш, но те спира притеснението, че ще се изцапаш.
➡️3. Тагни приятел, с който искаш да споделиш някоя от наградите ни.
➡️А за още по-голям шанс сподели GIVEAWAY поста ни в стори ☺️💞
🌷Победителите ще бъдат изтеглени на 06.07.2020г.


Участието в Играта не обвързано със закупуването/използването на продукт или услуга на „Фикосота“ ООД.

За да се включат в Играта, участниците трябва да последват Инстаграм профила @savexbg, да напишат коментар и да тагнат приятел.
 Всеки, който изпълни горепосочените условия, ще се счита за участник в Играта.

На 7.07.2020 г. на лотариен принцип ще бъде изтеглен един печеливш между участниците,  изпълнили всички условия по т.6.2, който ще спечели наградата, описана в т.7.1. Тегленето на печелившите награди се осъществява на случаен принцип, чрез софтуерна уеб базирана програма https://commentpicker.com/youtube.html или подобна

Потребители, участвали, след изтичане на срока на играта, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в лотарията.

Печелившите ще бъдат уведомени за спечелената награда чрез лично съобщение DM, изпратено до Instagram профила им, с който са участвали в играта. Ако в срок от 5 дни след изпращането на уведомителното съобщение печелившият не върне обратно съобщение, че приема наградата, то той се счита за отпаднал от играта и организатора избира на лотариен принцип нов печеливш за непотърсената награда.

Ако в срок от 5 дни след изпращането на уведомителното съобщение печелившият не върне обратно съобщение, в което присъстват данни за доставка, то той се счита за отпаднал от играта и организатора избира на лотариен принцип нов печеливш за непотърсената награда.

Наградата се връчва във вида, в който е обявена, лично на печелившото лице и срещу приемо-предавателен протокол, в който следва да бъдат попълнени лични данни на спечелилото лице. Не може да се заменя с друга награда, да се преотстъпва или да се предоставя паричната й равностойност.

Наградите, които може да бъдат спечелени при участие в Играта са:
- 3бр. продуктови подаръчни комплекта Savex, всеки, от които съдържа 2бр. Savex Concentrate Gel, 2бр. Semana, 2бр. Blazy, 2бр. Savex Caps
- голяма награда – ваучер, на стойност 500 лв. за преживяване по избор от Gift come true

За да получи наградата си, печелившият ще трябва да предостави трите имена на пълнолетно лице, ЕГН, телефон за връзка и адрес за доставка на наградата, като ги изпрати на лично съобщение до следния адрес на електронна поща hi@sundaymedia.co. При връчване на наградата, печелившото лице трябва да удостовери самоличността си чрез идентифициране с лична карта или друг документ за самоличност.
Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Всички предоставени от участника лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

Наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, до печелившия участник, в срок от 10 (десет) работни дни след обявяването му и потвърждение на адрес за доставка. Наградата се предоставя на печелившия срещу подписването на приемо-предавателен протокол, който съдържа трите имена на печелившия, изготвен в 2 (два) еднообразни екземпляра Наградата се доставя на един и същ адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, последният ще получи SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 (десет) работни дни. Непотърсената награда в този срок няма да бъде раздавана и ще бъде използвана в бъдещи промоции. При доставка на наградата, печелившият трябва да попълни приемо-предавателен протокол в 2 екземпляра за удостоверяване получаване на наградата.

Краен срок - 6 юли 2020 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара