Спечелете кухненски робот, кулинарна книга и разкрасяващи процедури


Играта е приключила!

Печеливши:
Лора Тодорова получава книгата „Вкусно с усмивка. 123 кулинарни приключения“ от ИК „Сиела“

Масаж с кислород сигурно бягство от ежедневния стрес, запазената марка на SPA DEMETRA, за Мая Шопова.

Вероника Младенова печели EMShape Duo технология от SPA DEMETRA за отслабване и оформяне на тялото

Кухненски робот Bosh MultiTalent 3, матирана неръждаема стомана, MCM3501M, е за Валентина Петкова.



Лятото на 2020 ще бъде по-различно. Уж същото, но не съвсем… С едно наум ще тръгваме към проверени дестинации, а дългите ни туристически пътувания като че ли ще останат временно в режим „изчакване“.

От 8 юни до 7 август сайтът © Вкуси ме тръгва на „Кулинарно пътешествие“ у нас и по света. Ако обичате да пътувате, а кухнята е вашата страст. Ако държите да опитате местната храна на всяко ново място, което посещавате. Ако сте оставили частица от любимите си дестинации в домашните си кулинарни традиции… Сега е моментът да се включите в нашето предизвикателство.

Изпратете ни своя изпробвана рецепта, придружена с авторска снимка към нея и бъдете готови за награда. Всеки има право да участва с неограничен брой кулинарни идеи. Няма ограничение относно типа рецепта – може да изпращате предястия, салати, супи, основни ястия, напитки и десерти.

От родопски вкусотии до италиански специалитети, от френска, руска, мароканска или… тракийска кухня – регионът определяте вие. От всяка точка в България и по света „Кулинарно пътешествие“ ще ни помогне заедно да се потопим в магията на вкусната храна.

Ако има нещо, което приготвяте с особено голямо удоволствие, изпратете ни рецептата, придружена със снимка или серия от снимки, показващи стъпките на приготвянето, вашето име и град до 7 август 2020 г. Не забравяйте да отбележите от кой регион е ястието, броя на готовите порции и времето, необходимо за приготвяне. Всички получени вкусни идеи ще намерят своето място в сайта © Вкуси ме, а на 8 август ще обявим имената на победителите.

Изпратете:

Рецепта с кратко представяне + снимка на готовото ястие
или
Рецепта с кратко представяне + няколко снимки, проследяващи приготвянето му

Наградите:
Кухненски робот Bosch
MultiTalent 3, матирана неръждаема стомана, MCM3501M

    MultiTalent 3 е компактен и многостранен кухненски помощник с повече от 50 функции: рендосване, рязане, мелене, надробяване, миксиране и много повече – благодарение на многостранни аксесоари: миксер, чопър, различни режещи накрайници (напр. нож MultiLevel6).
    Прозрачна пластмасова купа 2,3 л за 500 г брашно + добавки (макс. количество тесто) вкл. капак с тапа.
    Идеален за изцеждане на цитрусови плодове и приготвяне на смутита / шейкове с блендера.
    Мини чопър за удобно кълцане на малки количества подправки, месо, сирене, зеленчуци, плодове и др.
    Безпроблемно мелене – например на кафе и подправки – със специална мелница.

EMShape Duo
технология от SPA DEMETRA за отслабване и оформяне на тялото

    EMShape Duo позволява дълбоко мускулно моделиране с помощта на силни контракции.
    Апаратът оформя тялото, като предизвиква мускулите да се свиват, от което влакната стават по-еластични, подкожните мазнини изгарят, а кожата се стяга.

Масаж с кислород
сигурно бягство от ежедневния стрес, запазената марка на SPA DEMETRA

    Масажът с кислород покачва нивото на магнезий в организма с помощта на портокалово масло, което е богато на витамин С (един от най-силните антиоксиданти).
    Комбинацията от магнезий, кислород и витамин С е феноменална, авторска техника на масаж със запазена марка на SPA DEMETRA…

Книгата „Вкусно с усмивка. 123 кулинарни приключения“ от ИК „Сиела“

    „Вкусно с усмивка. 123 кулинарни приключения“ не е готварска книга. Нито пък е книга с рецепти. Не и според класическата дефиниция за рецепта. Това е самоучител за вкусни вдъхновения.
    Пътеводител в кулинарните приключения по пътя в грижата за здравето, чиято цел не е да те накара да повтаряш дословно стъпки и да следваш педантично нечия представа какво е вкусно и пълноценно за теб.

Заредете се с кулинарно настроение, сгответе любимото си ястие и спечелете!

PS: Участниците в конкурса трябва да гарантират оригиналността на рецептите си. С изпращането им за участие в играта те предоставят на © Вкуси ме правата за публикуването им в сайта.

Краен срок - 7 август 2020

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара