Фотоконкурс 'Ваканция с книга'


Краен срок - 31 август 2020

Споделете снимки от вашата „Ваканция с книга“

Изпратете ни най-хубавите си снимки за конкурса на „Площад Славейков“

Тази година ваканцията е малко особена, защото идва след карантина. Но очарованието на летните дни е несъмнено по-силно с книга в ръка, независимо дали сте край морския бряг или на терасата у дома.

„Площад Славейков” отново ви кани да се включите във фотоконкурса „Ваканция с книга”, с който миналото лято ни пренасяхте до различни вдъхновяващи кътчета у нас и по света. Скъпи читатели, почувствайте се герои на собствената си сцена. Сътворете драматичен, комичен, епичен кадър с участието на книгата, която четете. Може да включите всичко, което пожелаете – пейзажи от морето, планината или уюта на собствения си дом, приятели и животни, питие, цвете или лунната пътека. Всичко е въпрос на фантазия, а тя се подхранва най-добре от книгите.

Изпращайте ни снимките си на адрес ploshtadslaveikov@gmail.com заедно с кратко (или дълго) описание къде е направен кадърът, защо сте избрали това място за снимката и какво мислите за книгата, която сте включили в композицията. Фотографията трябва да е от 2020 г.

Най-хубавите снимки ще бъдат публикувани в страницата на „Площад Славейков“ във Фейсбук. А онези от тях, които получат най-много харесвания, ще попаднат и в сайта – като илюстрация на седмичната рубрика „Топ 10 на Книжен център „Гринуич”. Техните автори ще получат награда – ще ви предложим някои от най-актуалните заглавия на българския книжен пазар, както и чаши с мотото на „Площад Славейков“ „Зона, свободна от чалга”.

Всеки понеделник до края на август ще публикуваме нова селекция с награди, които ще ви предложим. Очакваме вашите снимки!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара