Спечели х3 вкуса Grant’s


Краен срок - 12 май 2020

Хубавите неща идват по три! Неслучайно мотото на нашето уиски е „Triple Wood, Triple Good”!

Тагни двама свои приятели и всеки от вас може да спечели своя любим Grant’s вкус – Grant’s Triple Wood 0,7 l, Grant’s Ale Cask 0,7 l или Grant’s Rum Cask 0,7 l. #TripleWoodTrippleGood

Наградите, определени за тази игра, е 3 броя бутилки: 1 бутилка Grant’s Triple Wood 0.7l, 1 бутилка Grants Ale Cask, 1 бутилка Grant’s Rum Cask.

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.

В играта могат да участват само дееспособни лица, навършили 18 години, които са отговорили на изискванията, публикувани на Facebook страницата на Grant’s.

За да участват в играта, участниците следва да отбележат в коментар двама свои приятели под публикацията от 12.05.2020г.

Всички участници, които отговарят на условията, посочени по-горе и са изпълнили изискванията за участие, ще участват в жребий за следната награда – три бутилки Grant’s.

Участникът, който е обявен за печеливш, както и двамата отбелязани в коментар лица, ще получат индивидуална бутилка Grant’s.

След изтегляне и обявяване на победителя, Организаторът следва да се свърже на лично съобщение във Facebook в рамките на същия ден.

Победителят ще бъде публикуван в специална публикация на Facebook страницата на Grant’s на 15.05.2020г.

Името на печелившите фенове ще бъде публикувано на 18 май (понеделник).
След публикуването на името на победителя, той трябва да се свърже с Организатора на посочените телефон и/или електронен адрес и да предостави поисканата информация за контакт. Наградите се предават чрез куриерска фирма на спечелилия участник след предоставяне на необходимата контактна информация. За да получат наградите си,

Победителят се съгласява да предостави следните данни:
o Адрес
o Три имена
o Телефон за връзка
o И-мейл адрес

Играта е валидна за всички физически лица, над 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В играта нямат право да участват служителите на А Теам ООД и Делион ООД, както и членове на техните семейства.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара