Спечелете безплатно фотозаснемане на сватба от Nikola Zafirov - Photography


Краен срок - 15 юни 2020

Nikola Zafirov - Photography & Studio-cafe организират конкурс: " С ЛЮБОВ …ЗА СПОМЕН…"

Уважаеми приятели и щастливи бъдещи младоженци,
Поради създалите се обстоятелства в световен мащаб и отмяната на доста интересни поводи за радост, реших да ви зарадвам с един проект-инициатива, който смятам да развивам в бъдеще.

С ЛЮБОВ … ЗА СПОМЕН … или ! Безплатно фотозаснемане на сватба !

Условията са следните :

1. 💌 Изпратете ми писмо или обяснение на тема : „Защо искаме да заснемете нашата сватба“, в което ще ми представите на кратко или на дълго и широко защо искате аз да съм фотографът на вашата сватба, с какво тя ще бъде по-вълнуваща или различна от другите и какво ще бъде уникалното в нея ?

Причините може да са от всякакъв вид – емоционални, финансови, времево-пространствени, по симпатии, лични или просто искате да спечелите нещо безплатно. Няма да има грешно обяснение или мотиви.

Всяко писмо и обяснение ще бъде внимателно прочетено от тричленно жури, с различни разбирания и виждания за живота и според събраните одобрителни кимания аз, безпристрастно и еднолично, ще взема решение коя двойка да зарадвам и чия сватба да заснема. Разбира се, своевременно ще се свържа с избраниците на сърцето ми и ще уточним детайлите по събитието.

Моля да се съобразите с датите на провеждане на конкурса и да изпращате своите писма в срок.

2. 🗓 В писмото си е необходимо да напишете коя е точната дата на сватбата ви, къде ще се проведе – град, област, ресторант, хотел, черква, времетраене и часове както и имената на Булката и Младоженеца (за да знам с кого ще комуникираме в последствие).
Очаквам да прочета за вашите мечти, вълнения, очаквания, желания и всичко, което ви вълнува по темата – Сватба.

3. 📩📅📭 Срок за изпращане на писмата – до 15 юни 2020 година. Срок за обявяване на победителите – до 30 юни 2020 година.
4. 💌👥😷😎 Всички писма и участници ще останат анонимни и техните мотиви и душевни излияния, както и имена НЯМА да се разпространяват и показват никъде, освен на журито !
5. 👫💑📝 Спечелилата двойка ще бъде обявена само при изричното и писмено съгласие, но не е задължително.
6. 🎁🎈💞 Спечелването на наградата НЕ е обвързано с покупки, лайкове, харесвания, споделяния, коментари, последвания и т.н. , което не ги изключва при доброто желание на участниците. Можете да каните приятели, да пращате линкове, да коментирате, като „Свободата на словото“ ще се толерира в границите на приличното. Обидните или заядливи коментари могат да бъдат изтрити и авторите им докладвани.
7. 📷🏆🎨 Фотографът и автор на заснетите кадри си запазва правото да ги използва в портфолиото си или да участва в конкурси и изложби с тях, но не и да ги разпространява с комерсиална или с цел печалба, което ще бъде уточнено в договорът за услуга между фотографа и младоженците, които спечелят наградата.

Наградата е: Безплатно фотозаснемане на сватба.

Победителите ще получат всички станали снимки, с основни корекции на експозиция, цвят, контраст, сенки, бял баланс, цветна температура и други, както и снимки с артистични корекции в цветовете, на дигитален носител, в два варианта – една папка със снимките в пълен размер и резолюция, готови за печат и една папка със същите, но смалени снимки, в размер, позволяващ директното им споделяне в социалните мрежи, без да се разваля качеството им. В срок до 60 дни след събитието.

Мислете, пишете, мечтайте, впечатлете ме и вашата Сватба ще остане незабравима !
Очаквам ви !

Писмата си може да изпращате на E-mail : zafirov.stars@gmail.com , studio-cafe@hotmail.com , или лично да донесете или изпратите с куриер или поща в Studio-café на адрес : гр. Пловдив, ул. „Добротич“ № 6.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара