Спечелете 3 ваучера по 50 лв. за Sport Depot


Краен срок - 24 април 2020

Знаем, че времето, което прекарваш в момента вкъщи, ти дава възможност да опиташ много нови неща, които по принцип не правиш.

Е, имаме предизвикателство за теб. Имаме и награди 🎁 – три ваучера, всеки на стойност от 50 лв., предоставени от партньорите ни от @sportdepotbg, за пазаруване в техния онлайн магазин.

Ето какво трябва да направиш, за да играеш за тях:
👉🏼Снимай нещо, което правиш за първи път;
👉🏼Сподели го в стори с #AndjoyFirst и отбележи профила ни @andjoy_bg;
👉🏼Тагни и предизвикай трима свои приятели да се включат.

В продължение на три седмици ще чакаме с нетърпение вашите сторита, а в края на всяка седмица ще теглим по един победител.

    В Предизвикателството може да участва всяко физическо лице, навършило 18 години, което има регистриран потребителски профил (акаунт) в Instagram.
    В Предизвикателството нямат право да участват лица, работещи на трудов или граждански договор за Организатора, както и членове на техните семейства.
    Участието в Предизвикателството не е обвързано със закупуването на каквито и да е продукти или услуги, предоставяни или разпространявани от Организатора.

    За да участва в Предизвикателството, участникът следва:
    – да направи снимка или видеоклип на нещо забавно, което му е хрумнало да направи за първи път в дома си през времетраенето на извънредното положение, обявено във връзка с пандемията от COVID-19
    – да сподели снимката или видеоклипа в своя Instagram профил като задължително отбележи с #AndjoyFirst и тагне профила на Организатора @andjoy_bg
    – да предизвикa трима свои приятели да се включат в Предизвикателството.
    Всички лица, включили се в Предизвикателството по горепосочения ред, ще участват в края на всяка седмица в жребий за определяне на 1 (един) печеливш участник, който ще получи 1 (един) брой ваучер на стойност 50 (петдесет) лева за покупка в онлайн магазина на Sport Depot. Организаторът не отговаря за качеството на закупените стоки или услуги.
    Жребият за раздаване на наградите на Предизвикателството ще се провежда на лотариен принцип, в офиса на Организатора на посочения по-горе адрес.
    Организаторът ще уведоми спечелилия участник в срок до 5 (пет) работни дни след тегленето на жребия чрез изпращане на лично съобщение в Instagram. 
    Спечелилият участник получава наградата си по имейл на посочения от него имейл адрес. В случай, че спечелилият участник не потърси наградата си в период от 5 дни, Организаторът може да изтегли нов участник, който да получи съответната награда.
    Участниците се съгласяват, че носят отговорност за съдържанието на всички снимки и видеоклипове, споделяни от тях в Instagram, включително по отношение на тяхната законност, достоверност, автентичност и запазени права. При участието си в Предизвикателството участниците нямат право да споделят никакви снимки и видеоклипове, чието съдържание е клеветническо, нецензурно, заплашително, оскърбително, незаконно, което представлява посегателство върху личните или обществените права или което би могло да съставлява или да подтиква към криминални престъпления, да нарушава правата на които и да е трети лица или по друг начин да представлява нарушение на българското законодателство.

Следи профила ни, за да знаеш дали си сред печелившите. Пожелаваме ти да не се притесняваш от новото и успех! 🍀

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара