Спечелете 100 специални кутии с продукти Maliva


Краен срок - 16 април 2020

Защо хигиената е толкова важна за децата?

Хигиената е важна за всеки човек. Тя е от особено значение за родителите, които винаги искат най-доброто за децата си. А децата, от своя страна, искат да лудуват, да изследват света около себе си и... да се цапат. Добрата хигиена обаче не само предпазва малчуганите от вируси и настинки, а и доказано повишава тяхната самооценка и увереност. Това превръща изграждането на хигиенни навици в основен приоритет за родителя.

Какви са предизвикателствата пред родителите?

Почти всеки родител среща трудности в комуникацията с детето относно простите хигиенни правила. Как да убедим децата, че е важно да си мият зъбите сутрин и вечер? Как да ги научим да си слагат ръка на устата, когато кашлят? Как да ги накараме да разберат колко е важно миенето на ръцете и взимането на душ всеки ден?

Убеждаването на едно хлапе не е лесна задача, но колкото по-рано съумеем да изградим у него добри хигиенни правила, толкова по-добре. Ако научим детето още от малко да спазва определена рутина, пораствайки, на него ще му е изключително лесно и приятно да я спазва и в зряла възраст.

Как да създадем хигиенни навици на децата си?

Родителят е този, който без притеснение трябва да обясни на децата, че хигиената е в основата на здравето. Когато децата са малки, това най-често става с личен пример, а в тийнейджърска възраст – с открит разговор по темата.
Колкото и да сме убедителни като родители обаче, понякога децата просто отказват да следват съветите ни. В такива моменти се нуждаем от приказен помощник, който да ни съдейства. Точно затова Maliva създаде тоалетна хартия с грижа към семейството, която притежава несравнима мекота и нежност. Тя бързо се превръща в любима на всяко хлапе не само заради своята деликатност, а и заради своето лице – пухкавото бяло Малче. С вълшебните си аромати и красиви визии Maliva превръща изпълнението на хигиенните навици в истинско удоволствие.

С Maliva хигиената е по-лесна, а децата и родителите – по-щастливи!

Включете се в играта на Maliva и BG-Mamma!

Споделете с нас вашия опит в създаването на хигиенни навици на хлапетата.
През следващите две седмици ще ви зададем два въпроса, като 100 души от всички коментирали в темата ще получат възможност да тестват приказната нежност на Maliva.

Първият ни въпрос е: Представете си, че пред вас стои детето ви. Как бихте му обяснили какво е хигиената и защо тя е толкова важна за нашето здраве?

100 от вас ще спечелят специалната кутия на Maliva, която включва 3 пакета по 8 рула тоалетна хартия, 8 рула кухненско руло, 2 пакета салфетки. Победителите ще имат ангажимент да споделят опита си с продукта в кратка анкета.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара