Спечелете 3 кашончета с бонбони, пастили и чай Лукчета


Краен срок - 20 април 2020

Поддържането на добро общо състояние на организма ни е важно, за да можем да се справяме с лекота с всичките си безбройни ежедневни задължения, както и за да преодоляваме по-лесно неразположенията. Има много начини да поддържаме добра форма -  редовните физически упражнения, балансираният начин на живот и качествената почивка, здравословното хранене и приема на достатъчно витамини и минерали нужни на тялото ни за отличното му функциониране. Често подценявани, но също толкова важни за здравето ни са и позитивните емоции и пълноценно прекараното време с близките ни. Не на последно място влияние оказва и това до колко бързо реагираме при поява на дискомфорт.

В дните на социална изолация лесно можем да се погрижим за дребни неразположения като неспокойното гърло, разчитайки на бърз достъп до цяла билкова градина. Любимите на поколения българи Лукчета допринасят за общото благосъстояние на организма и успокояват гърлото при нужда, благодарение на вложените шест вида билки в тях . Мащерка, салвия, копър, пелин, мента и евкалипт - познаваме ги като ароматни подправки, но всъщност тези ценни растения са не само незаменим помощник в кухнята, но и източник на полезни съставки с благоприятно действие върху организма. В пастилите Лукчета натуралните масла от този приказен билков букет са вложени в  удвоени дози. Така този мощен вариант на познатите ни от детството лакомства има доказано антимикробно и антивирусно действие срещу често срещани патогени. Препоръчани са от Българската асоциация на микробиолозите и можете да ги намерите в близката аптека.

Освен да ви осигурят достъп до цяла билкова градина за спокойно гърло, Лукчетата са се погрижили и да не скучаете в дните у дома. Времето прекарано вкъщи напредва и идеите за занимания се изчерпват. Следете темата и скоро ще получите достъп до цял Календар със забавни и полезни активности за вас и вашите деца.

Включете се и в нашата дискусия!

Напишете като коментар в темата какви мерки взимате, когато усетите дискомфорт в гърлото?

Споделете своите малки трикове и можете да спечелите кашонче с бонбони, пастили и чай Лукчета за вас и вашето семейство.

Останете си #ПлюсЛукчетаВкъщи и бъдете здрави!

На 20 април ще изтеглим на случаен принцип тримата потребители.


ЛИНК за участие

3 Коментари

  1. Винаги си нося лукчета.А през зимата пия чай лайка с мед и лимон, прополис.

    ОтговорИзтриване
  2. Често сутрин нещо дразни на гърлото ми. Взимам голяма лъжица захаросан ден и го смуча като бонбон, колкото се може по дълго. Деня ми продължава с три-четири лукчета с джинджифил. Когато пък съм на задимено място взимам лукче с грейпфрут и така не се давя! А когато съм болна със запушен нос, сополи, кашлица купувам и приемам лукчета с евкалипт. Абе вършат ми работа и не ми вредят на зъбите ��

    ОтговорИзтриване
  3. Първо топла вода. После мед.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара