Спечелете 15 чифта специални готварски ръкавици от Кенар


Краен срок - 24 април 2020

Кенар е марката с 30-годишна история, опит и традиции в сферата на готовите ястия, приготвени с кулинарно отношение! Нашата цел е да предоставяме разнообразие от храни, които са резултат от безкомпромисно отношение към вкуса и качеството – от избора на суровините до готовия продукт.

Вече три десетилетия нашето име обединява вкуса на любимите салати, разядки и други готови специалитети на българската трапеза. Tайната ни рецепта се крие в специалното внимание към вкуса на съставките. Обгрижваме всяка една от тях отделно, защото от опит знаем, че само така можем да запазим нейния най-автентичен вкус и най-апетитен вид.

Богатият ни 30-годишен опит ни е научил на всички тънкости, които карат клиентите ни да продължават да търсят този непроменлив и традиционен вкус. Никога не бихме си позволили компромис с качеството – приготвяме всичко от пресни продукти, без глутамати и с подбрани суровини. А хигиената в нашите фабрики не е плод на тенденциозни усилия, а на традиционни ценности.

Кои са любимите ви продукти Кенар, с които допълвате семейните поводи?

Добре знаем, че всяка домакиня обича да впечатлява гостите си със своите кулинарни постижения, но най-голямата ѝ радост е добре подредената и отрупана с вкуснотии трапеза. Нашите готови салати и разядки гордо допълват домашните специалитети. А домакините знаят, че никога няма да сбъркат с вкусовете на Кенар. По този начин, освен че изумяват гостите си с апетитни угощения, спестяват усилия и разходи в кухнята.

Ето защо, по повод нашия 30-ти юбилей, задаваме въпрос към най-популярните домакини в България точно тук, във форума на BG-Mamma. А именно: кои са поводите у дома, които допълвате с любимия вкус на „Кенар“ и кои са любимите на вашето семейство продукти „Кенар“, които слагате на трапезата?

Споделете ни и участвайте за чифт специални готварски ръкавици Кенар! За да се включите в играта, е необходимо да напишете своя отговор тук, под темата. Успех!

На 24 април ще бъдат изтеглени 15 победители.

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара