Измисли фирма на бъдещето и спечели чудесни награди от IP


Краен срок - 31 май 2020

🤩 Ако и ти искаш да участваш в нашата игра и да спечелиш страхотна награда ето какво трябва да направиш:

👉Измисли твоята фирма на бъдещето:
- С какво се занимава?
- Как се казва?
👉Направи й лого, за да бъде уникална! За целта може да използваш например и “Canva”
👉Харесай страницата ни IP: Why Should I Be Bothered? (ако вече не си);
👉Качи снимка с логото на твоята фирма на нашата стена във Фейсбук IP: Why Should I Be Bothered?;

В описанието на снимката представи фирмата си:

Търговско наименование: името на фирмата;
Бизнес: опиши ни с какво се занимава фирмата.

👉Покани трима приятели да се включат в играта, като ги тагнеш в качената от теб снимка. Те ще имат 10 дни да се включат в играта.

❗️Право на участие:

В играта имат право да се включат всички лица на територията на България, Испания и Португалия, които са на възраст от 15 до 24 години.

Участниците имат право да участват с повече от едно предложение за фирма на бъдещето. Всяко предложение за фирма трябва да бъде уникално. Предложенията ви може да са написани на български, испански, португалски или английски език.

‼️Всички правила трябва да бъдат спазени. Неспазването на което и да е правило води до автоматично изключване на участника!

В играта могат да участват непълнолетни участници (лицата под 18 г.) чрез техните законни настойници/попечители. Ако спечели лице под 18 г., задължително се изисква одобрение от родителите за получаването на наградата. Одобрението трябва да бъде предоставено в 3-дневен срок от обявяването на победителя, в противен случай изтегленият ще бъде дисквалифициран.


Награди:

Комплект, включващ невероятна тениска, раница и шапка. Наградите ще се теглят на томболен принцип. Ще връчим и една допълнителна награда – „Любимец на публиката“, определена чрез онлайн гласуване в страницата ни във Фейсбук.

Имената на победителите ще бъдат обявени на страницата ни във Фейсбук. Екипът ни ще се свърже с победителите за уточняване как ще получат наградата си.

Не се допуска участие с фалшиви профили с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба организаторите имат право да дисквалифицират участници.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара