Спечелете диван Атлантик с автограф от Зуека, Рачков и Хилда


Краен срок - 27 април 2020

🎁 G I V E A W A Y 🎁

Диван като слънце е този “Атлантик” и може да грее в твоя хол, защото ще го подарим на един наш зрител следващия понеделник 🔜

За да участваш, напиши като коментар кой ще спечели live-a на 27-и април с #дивансавтограф 🎶🎤🥇

Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на живо тук в страницата ни във Facebook, а диванът ще бъде разписан от Зуека, Рачков и Хилда 💯🔝🤘

ПЛАТФОРМА, В КОЯТО СЕ РЕАЛИЗИРА ИГРАТА:
На Facebook страницата https://www.facebook.com/2kapki.voda, където ще бъдат публикувани Общите условия на Играта, както и Победителят от нея.

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:
1 брой диван Атлантик

Участниците следва да се регистрират за участие в Играта, като чрез коментар под пост на Facebook страницата на предаването „Като две капки вода“ – https://www.facebook.com/2kapki.voda, дадат своя отговор на зададения в поста въпрос кой ще спечели в „Като две капки вода“ на 27.04.2020 г. Победителят, който печели наградата „Диван Атлантик“, ще бъде избран на живо на страницата във Facebook на 27 април 2020 г. чрез провеждане на жребий измежду всички регистрирани дали верен отговор в рамките на периода на провеждане на Играта 20.04.2020 – 27.04.2020.

Участие в играта могат да вземат всички, които отговарят на условията за участие, предвидени в Правилата за участие и Общите условия за участие в играта „Диван с автограф”.

Участието в играта е безплатно.

За участие в играта е необходимо всеки участник да е на възраст над 18 години.

С публикуването на коментар в рамките на Играта в периода 20.04.2020 – 27.04.2020 г. Участникът заявява съгласие с настоящите Правила и официалните правила на Facebook страницата, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя данните, видими от неговия личен профил за целите на провеждане на конкретната игра, както и се съгласява, в случай че бъде избран за победител, името му да бъде споменато в излъчване на видео на живо на Facebook страницата https://www.facebook.com/2kapki.voda.

Победителят се избира след края на предаването „Като две капки вода“ на 27 април 2020 г.

Организаторът следва да се свърже със спечелилия наградата Участник чрез лично съобщение във Facebook до 3 дни след обявяването на името му, за да бъдат уточнени подробности относно получаване на наградата. В случай че Спечелил Участник не отговори на Организатора до 10 дни, то наградата се дава на следващ Участник, отново изтеглен чрез жребий.

След като се свърже с Организатора съгласно посочените в чл. 16 срок и начин, Спечелилият участник ще получи кодова дума и имейл адрес, на който следва да се свърже с Дружеството, предоставящо наградата - 1 брой диван „Атлантик“, за уточняване на срок и начин на получаването й..

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара