Спечелете спорни раници и комплект за поддръжка на PVC дограма


Краен срок - 20 юни 2020

КОНКУРС за най-добра снимка с тема „До прозореца“ на ВЕКА България ЕООД

Здравейте приятели и ценители на хубавите, снимки, прозорци и домашния уют. Имаме удоволствието да обявим нашия пролетен фото конкурс за най-добра ваша снимка с тема „До прозореца“.

Достатъчно е да публикувате Ваша снимка с тема „До прозореца“, като коментар на този пост и може да играете за нашите награди.

Кой може да участва в конкурса?

Всички, които са харесали https://www.facebook.com/veka.bg/

Как може да участвате в конкурса?

Публикувайте ваша снимка и кратък описателен текст към нея (до 150 символа) като „коментар“ на този пост Фейсбук страницата на ВЕКА България https://www.facebook.com/veka.bg/.

Наградите?

Награди – спортна раница,  ще получат трима от участниците, чиито снимки съберат най-много харесвания във Фейсбук страницата на Века България ЕООД  https://www.facebook.com/veka.bg/

Освен това жури от „ВЕКА България“ ЕООД ще даде още една награда– комплект за професионална поддръжка на PVC дограма.

Кога може да участвате в конкурса?

Конкурсът  започва на 21.04. 2020 г. от момената на обявяването му във Фейсбук профила на ВЕКА България ЕООД  https://www.facebook.com/veka.bg/ Конкурсът приключва на 20.06 2020 г. в 24.00 часа.

Какво може да изобразява вашата снимка?

Снимката трябва да отговаря на темата на пролетното издание на конкурса „До прозореца“. Кадърът може да е заснет отвътре или отвън. В кадъра трябва да се вижда прозорец. На снимката могат да присъстват хора, предмети и животни.

Покажете ни вашата креативност и успех на всички участници!

Печелившите участници от Конкурса ще бъдат обявени до 7 дни от края на провеждане на Конкурса на Фейсбук профила на ВЕКА България ЕООД  https://www.facebook.com/veka.bg/  а също така и на https://www.veka.bg/.  Новина за четирите награди от настоящия конкурс може да бъде публикувана и в различни онлайн медии.

След публикацията за обявяване на  спечелилите наградите  в конкурса и известяването им под формата на съобщение те трябва да изпратят на имейл idimitrov@veka.com спечелилата награда снимка на висока резолюция (300 DPI). На същия имейл или чрез Фейсбук съобщение те трябва да изпратят до организатора на конкурса телефон за връзка, трите имена и адрес за получаване на наградите чрез куриерска фирма.

Ако спечелилият участник не отговори и не се свърже с Организатора в рамките на 15 (петнадесет) дни след изпращане на известяващо съобщение от Организатора, губи правото да получи своята награда.

Организаторът поема транспортните разходи за изпращане на наградите на територията на Република България

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара