Спечелете уреди за почистване на прозорци GlassVAC


Краен срок - 29 март 2020

BOSCH призовава #ОстаниВкъщи 🏠

Времето е прекрасно, а ти скучаеш вкъщи? Убий скуката и запретни ръкави за пролетното почистване на дома!

Покажи ни какво правиш докато си home office със снимка в коментар под публикацията и можеш да спечелиш един от трите уреда за почистване на прозорци
GlassVAC!

Победителите ще бъдат изтеглени на ротационен принцип на 29 март.

Право на участие в конкретна игра имат лицата, които отговарят на следните изисквания („Участник/Участници“): физически лица, навършили 16-годишна възраст, които се намират на територията на Р България и които притежават самостоятелен профил във Фейсбук (Facebook account), създаден в съответствие с вътрешните правила и условия на Фейсбук (Facebook).

Участието в игрите не е обвързвано с покупка на каквато и да е стока или услуга от страна на Участниците. Броят участия в дадена игра на един Участник е ограничен до един. С публикуване на коментара съгласно т. IV.6, Участниците декларират, че имат навършени 16 години. Участниците дават изричното си съгласие техните име и фамилия да бъдат публикувани на Страницата, ако бъдат определени за печеливши в игрите.

На печелившите Участници ще бъдат изпратени уведомителни лични съобщения на профилите им във Фейсбук (чрез Messеnger). Ако Наградата е ваучер, директно в съобщението се изпраща промо код за закупуване на продукт с отстъпка. Ако Наградата е продукт и трябва да се изпрати до адрес, печелившият Участник следва да изпрати три имена, адрес и телефон за доставка под формата на лично съобщение в Страницата в срок до 7 дни от уведомяването му. В този случай печелившият трябва и да даде изричното си съгласие, в текст в свободна форма, за обработване на личните му данни за целите на игрите и доставката на спечелената Награда.

ЛИНК за участие


Post a Comment

По-нова По-стара