Спечелете фитнес гривна и фитнес шоколади от Milete


Краен срок - 12 април 2020

Спортувай с „Милете“ - пролетна ИГРА :)

Спортувате или имате активно ежедневие? Или просто се стремите да водите здравословен начин на живот и да сте в добра форма? В такъв случай серията „Файн“ на „Милете” е подходяща точно за вас. Това са висококачествени шоколадови продукти, които не съдърждат захар и глутен и са подходящи за всеки хранителен режим. Ние от „Милете“ се стремим да произвеждаме шоколадови изделия с уникален вкус, които в същото време са полезни за здравето.

Като наш партньор, „Милетиевс” фитнес център е чудесно място, където да тренирате своето тяло и воля. Инструкторите там ще ви помогнат в култивирането на нужните навици, за да имате желаната визия и тонус. До края на играта в двата фитнес центъра в гр. София ще има дегустация на фитнес шоколади „Файн”. Следете във фейсбук страниците ни за деня и часа - ще бъдат обявени допълнително!

Заедно отправяме пролетно предизвикателство, което може да ви донесе подаръци - уникална фитнес гривна, фитнес шоколади „Файн“ и индивидуална онлайн консултация с фитнес инструктор.

Условията за участие в играта са следните:
• споделете на стената си нашата игра;
• споделете направена от вас снимка на любимия ви шоколад от серията „Файн“ в коментар под публикацията;
• разкажете ни за любимият ви спорт/физическа активност, които практикувате;

Играта ще продължи до Великден, когато на случаен принцип ще изберем победител.
Успех!


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара