Спечелете смарт футболни топки InsideCoach™, комплекти Adidas и топки Forza


Краен срок - 3 юли 2020

Шанс да спечелите футболни награди на всеки 90 минути!*

Участвайте в играта за шанс да спечелите част от футболния екшън! Просто въведете кода от Вашия кен Pringles, за да разберете дали печелите смарт футболна топка InsideCoach, тренировъчен комплект за футбол Adidas и други готини футболни награди.

Промоцията е отворена само за лица над 18 г., постоянно пребиваващи в Румъния, Чехия, Унгария, Словения, Словакия, Молдова и България.

Всеки партиден код дава право на едно участие в промоцията. Всяко участие трябва да бъде придружено от различен партиден код.

След основния промоционален период (03.07.2020 г.) ще има 1 теглене на случаен принцип на 07.09.2020 г. за шанса да спечелите 1 x награда от ниво 1 (вижте точка 12 за списък с наградите). Всички участия, получени между 20:01 ч. на 03.07.2020 г. и 23:59 ч. на 06.09.2020 г. ще бъдат включени в тегленето на случаен принцип.

За да участват, участниците трябва:
a. Да закупят кен Pringles;
б. Да посетят Pringles.com и да въведат 19-цифрения код на партидата от дъното на кена Pringles;
в. Да се регистрират за акаунт в Kellogg’s, ако все още нямат такъв, или да влязат с помощта на акаунт за социална мрежа;
г. Спечелилите участници ще бъдат незабавно уведомени на екрана и ще трябва да следват инструкциите, за да вземат наградата си

Участниците могат да имат 1 участие на ден в рамките на промоционалния период.

От спечелилите по всяко време може да бъде поискано да предоставят касовата бележка за закупения продукт или партидния код на продукта.

Награди „Печеливши моменти”: По време на промоционалния период ще има общо 732 „Печеливши моменти“ (награди) за спечелване. Това включва:

a. 73 x ниво 1 (на стойност 178,94 евро всяка);
b. 183 x ниво 2 (на стойност 79,86 евро всяка);
c. и 476 x ниво 3 (на стойност 42,90 евро всяка).

Ниво 1    1 x смарт футболна топка InsideCoach™, включително 1 x база за безжично зареждане и 1 x USB кабел. (Футболните топки се доставят изпуснати и не се предоставя помпа. Приложението Inside Coach е налично само на английски за устройства с iOS и Android.)
Ниво 2    1 x футболна топка Adidas Team Artificial; 1 x чанта Adidas Tiro Team; и 1 x бутилка за вода Adidas за тренировки. (Футболните топки се доставят изпуснати и не се предоставя помпа.)
Ниво 3    1 x футболна топка Forza и 1 x комплект за умения Football Flick Urban. (Футболните топки се доставят изпуснати и не се предоставя помпа.)

По време на промоционалния период, 732 „Печеливши моменти” (дни, часове, минути, секунди) са избрани произволно от независима услуга за верификация. Първото участие с валиден партиден код в или след този печеливш момент ще получи наградата. Ако няма участие между един печеливш момент и следващия, наградата от този печеливш момент ще се предаде нататък и ще създаде допълнителен печеливш момент. Всичките 732 награди са налични да бъдат спечелени.

Спечелилите носят отговорността да изпратят точна лична информация, за да вземат наградата. Организаторът на промоцията не носи отговорност за недоставяне на наградата поради подаване на грешна информация.
 
Моля, предвидете до 90 дни за доставка на физически награди, макар че ще се стараем да Ви ги изпратим в рамките на 28 дни след спечелването.
 
След края на промоционалния период, в случай на невзети/неспечелени награди, Организаторът на промоцията си запазва правото да поиска независимо лице да извърши произволно теглене между всички неспечелили участници. Тъй като това зависи изцяло от това какво бъде спечелено по време на промоцията, броят награди, които могат да бъдат присъдени по този начин, е неизвестен. Всички, спечелили награда по този начин, ще бъдат уведомени по имейл в рамките на 28 работни дни след края на промоционалния период и ще трябва да следват инструкциите и да заявят своята награда в рамките на 28 дни. Липсата на такава реакция може да доведе до дисквалифициране на спечелилия, а наградата да бъде присъдена на резервен спечелил участник, избран по същия начин.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара