Спечелете модел от новата колекция на LUCY Fashion


Краен срок - 31 март 2020


💕 ПОЗНАЙ и СПЕЧЕЛИ МОДЕЛ от новата ни колекция!

Всеки ден ви изненадваме с нещо различно, а петък е време за нова игра! #останивкъщи и се включи в предизвикателството:
1. Последвай линка https://bit.ly/39lCeq2
2. Познай на коя от всички снимки в колекция Ексклузивно се крият трите диаманта на LUCY и попълни формата за участие!

🎈🎁🎉 На 1 април 2020 - няма шега, няма измама - ще подарим на един от участниците тук модел от Ексклузивната колекция на LUCY! Моделът е този, на който сме скрили трите диаманта!

Право на участие имат всички български граждани над 18г.
Всеки участник има право да участва с колкото отговора пожелае.

Играта продължава от 27 март 2020 до 24:00 часа на 31 март 2020. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип и оповестени на 1 април 2020 - един победител от участниците във Фейсбук и един победител от участниците в Инстаграм. Ако бъде избран един и същ участник, той ще получи само една награда и ще бъде избран втори участник на случаен принцип.

Условия на играта: участникът трябва да отвори страницата на колекция ЕКСКЛУЗИВНО с Нели Петкова на lucy.bg и да избере един от моделите, който според него отговаря на описанието в постинга на играта, публикуван на стената на Instagram и Facebook на LUCY. След това трябва да попълни формата за контакт като по този начин декларира желанието си за участие в играта.

Участниците се съгласяват LUCY да оповестят техните имена, акаунт и/или профилна снимка, в случай, че бъдат избрани за победители.

LUCY ще запази лични данни за целите на играта и контакт с победителя. Всеки победител трябва да може да докаже своята самоличност.

Наградата ще бъде изпратена с куриер, като LUCY запазва своето право да я предостави в по-късен момент, ако в резултат на форсмажорни обстоятелства доставките са прекратени.


ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара